Barbara Sneeuw
12-02-2021

Werken in de sneeuw!

Het verhaal van Barbara

Het is maandagochtend 8 februari 2021, normaal gesproken lekker op de scooter naar Laag-Soeren, ongeveer 4,5 km. Lieve cliënten wachten op mijn hulp.

Het is geen gewone maandag, bijna heel Nederland ligt onder een dik pak sneeuw. Echt prachtig , maar op de scooter spekglad dus niet echt tof. Ik heb goed gelet op de site OV9292.

Bus van 7:35 is komen te vervallen, maar 8:03 en 8:35 staan wel gepland.

Vrolijk klunend loop ik naar de bushalte toe. Nog even contact gehad met cliënt, dat de wasmachine aankon. Ja, daar sta je dan te wachten, op een bus die gewoon niet komt.

Ik belde mijn cliënt op dat ik niet op tijd zal zijn, maar dat ik onderweg ben. Daar begon mijn heerlijke ochtendwandeling door de sneeuw langs de bossen, op naar Laag-Soeren.

Aangekomen bij mijn cliënt gaf dat toch wel een heel goed gevoel, volop geprofiteerd van de sneeuw en dankbare cliënten, dat je dat voor hun over hebt.

Ik dacht, beter kan de week toch niet beginnen!


Wijkverpleging in de Liemers
Er verscheen deze week een artikel in de Gelderlander over het werk van de wijkverpleging in de Liemers tijdens de sneeuw. Een van de wijkverpleegkundigen van STMG vertelde over hoe collega's te voet naar klanten gaan, hoe er intensief overlegd wordt met klanten en hun mantelzorgers, en hoe collega's samenwerken om de planning rond te krijgen. Je leest het artikel hier.

 

Meer nieuws

Logo Samenzevenaar Icoon
verpleging en verzorging, samenwerking, huishoudelijke ondersteuning, thuisbegeleiding

Samen Zevenaar: samen tegen eenzaamheid

1 min.
Upper Body 944557 640
verpleging en verzorging, samenwerking, specialistische verpleging

Bijdrage STMG aan Landelijk Transmuraal Zorgpad COPD met ziekenhuisopname

1 min.
Nieuwe Bedrijfskleding
algemeen, verpleging en verzorging

Vertrouwde zorg in een nieuw jasje

1 min.