Verzorging

Wassen, douchen en aankleden. Dagelijkse lichamelijke verzorging. Activiteiten die normaal gesproken bijna vanzelf gaan, maar soms door allerlei omstandigheden (tijdelijk) niet zelfstandig lukken. Wij zijn er voor u.

Onze verzorgenden helpen u bij uw dagelijkse lichamelijke verzorging. Daarvoor komen ze bij u thuis. Als het nodig is 7 dagen per week en 24 uur per dag. Dit betekent dus dat u ook Nachtzorg kunt krijgen. Zo kunt u zo comfortabel mogelijk in uw eigen omgeving blijven wonen. U krijgt van onze medewerkers ook advies over aanpassingen in uw huis of over de aanschaf van Hulpmiddelen.

Ondersteuning bij uw persoonlijke verzorging bestaat bijvoorbeeld uit aankleden, wassen en douchen, steunkousen aantrekken en uittrekken en het toedienen van bijvoorbeeld oogdruppels.

Banner Verpleging Verzorging

In gesprek

Een probleem met uw gezondheid kan zorgen voor twijfel en onzekerheid. U heeft vragen waarover u graag eens rustig met iemand zou willen praten. Daarom start onze zorg altijd met een goed gesprek.

Wijkverpleegkundigen van STMG kunnen u en de mensen in uw omgeving helpen bij het beantwoorden van vragen. Zij kunnen u informeren, adviseren en eventueel (door)verwijzen naar een hulpverlenende instantie. Indien nodig komen we meer dan eens langs voor een gesprek.

 

Bekend in uw wijk

STMG werkt met kleine wijkteams. De teamleden - (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden - kennen de wijk en de mensen die er wonen. Ze kennen ook de huisartsen, andere zorg- en hulpverleners en vrijwilligers. Zo kunnen ze snel de juiste mensen inschakelen. Bij elke hulpvraag kijken zij samen met u altijd eerst naar wat u zelf kunt doen. En of er mensen in uw omgeving zijn die kunnen helpen, bijvoorbeeld uw partner, kinderen, andere familieleden of mensen uit de buurt. Het doel is altijd om samen met u een oplossing te vinden.

 

Waar bieden wij verzorging

Bekijk hier in welke gebieden STMG verzorging biedt.

Banner Persoonlijke Verzorging
Heeft u vragen of...

Zorg aanvragen

Wilt u meer weten over indicaties en verwijzingen, aanvraagprocedures, de kosten van onze zorg of over andere zaken? Bekijk dan onze Veelgestelde vragen.

Staat het antwoord op uw vraag niet bij de veelgestelde vragen? Of wilt u zorg aanvragen? Neemt u dan contact op door te bellen naar 088 45 60 900 of te mailen naar stmg@stmg.nl. We helpen u graag!

Bekijk de veelgestelde vragen Contact
Banner Contact