Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Oncologische zorg

Vaak dringt een heftige boodschap pas na enige tijd echt tot u door. Het is dus volkomen normaal dat u op enig moment vragen heeft waar u bij uw arts of specialist nog niet aan toe was. Als er behoefte aan is, kan onze verpleegkundige met als specialisme oncologie op huisbezoek komen om antwoord te geven op uw vragen of samen met u oplossingen te zoeken voor uw problemen.

U kunt bij onze specialistisch verpleegkundige terecht met vragen over pijnbestrijding, voeding of dieet en het feit dat u zo moe bent. Hij of zij kan met u praten over de gevolgen van uw ziekte voor uw dagelijks functioneren, de relatie met uw partner en uw kinderen maar ook over uw relatie met anderen die u lief en dierbaar zijn.

Hij of zij kan u ook ondersteunen bij het aanvaarden van de consequenties van uw ziekte. Bovendien is het mogelijk u te helpen bij het onderzoeken van de mogelijkheden voor extra of andere hulp.

 

Waar bieden wij oncologische zorg

Bekijk hier in welke gebieden STMG oncologische zorg biedt.

Banner Oncologische Zorg
Heeft u vragen of...

Zorg aanvragen

Wilt u meer weten over indicaties en verwijzingen, aanvraagprocedures, de kosten van onze zorg of over andere zaken? Bekijk dan onze Veelgestelde vragen.

Staat het antwoord op uw vraag niet bij de veelgestelde vragen? Of wilt u direct zorg aanvragen? Neemt u dan contact op door te bellen naar 088 45 60 900 of te mailen naar stmg@stmg.nl. We helpen u graag!

Bekijk de veelgestelde vragen Contact
Banner Contact