Oncologische zorg

Vaak dringt een heftige boodschap pas na enige tijd echt tot u door. Het is dus volkomen normaal dat u op enig moment vragen heeft waar u bij uw arts of specialist nog niet aan toe was. Als u er behoefte aan heeft, komt onze oncologisch verpleegkundige bij u op huisbezoek en geeft antwoord op uw vragen of zoekt samen met u naar oplossingen voor uw problemen.

U kunt bij onze specialistisch verpleegkundige terecht met vragen over pijnbestrijding, voeding of dieet en het feit dat u moe bent. Hij/zij praat met u over de gevolgen van uw ziekte voor uw dagelijks functioneren, de relatie met uw partner en uw kinderen maar ook over uw relatie met anderen die u lief en dierbaar zijn.

Ook ondersteunt hij/zij u met het aanvaarden van de consequenties van uw ziekte. Bovendien is het mogelijk u te helpen zoeken naar mogelijkheden voor extra of andere hulp.

 

Waar bieden wij oncologische zorg

Bekijk hier in welke gebieden STMG oncologische zorg biedt.

Banner Oncologische Zorg
Vragen of...

Zorg aanvragen

Wilt u meer weten over indicaties en verwijzingen, aanvraagprocedures, de kosten van onze zorg of over andere zaken? Bekijk dan onze pagina 'Veelgestelde vragen' (zie blauwe button hieronder).

Staat het antwoord op uw vraag niet bij de veelgestelde vragen? Of wilt u direct zorg aanvragen?

Neem dan contact met ons op, op telefoonnummer 088 45 60 900 of stuur een e-mail naar stmg@stmg.nl. We helpen u graag!

Bekijk de veelgestelde vragen Contact
Banner Contact