Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Gespecialiseerde verpleging

Een aantal van onze verpleegkundigen zijn extra opgeleid voor advies en behandeling van chronische ziekten als diabetes, astma, COPD, reuma, dementie, oncologische en palliatieve zorg, stoma- en wondzorg. Zij verlenen echter niet alleen zorg. Zij begeleiden ook hun collega’s in de wijkteams bij de zorg voor hun klanten en zijn er voor u als u advies of voorlichting nodig heeft. Specialistische zorg is van grote waarde en kan in veel situaties ziekenhuisopnames verkorten of zelfs voorkomen!

De verpleegkundig specialisten zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen en hebben wetenschappelijk inzicht wat betreft diagnostiek, therapie en behandeling op zijn/haar specifieke werkterrein. Daarnaast staan zij in nauw contact met de ziekenhuizen in ons werkgebied en voorzien zij huisartsen waar mogelijk van ondersteuning.

Als u dat wilt, komt de specialistisch verpleegkundige bij u thuis om uw vragen of problemen met u te bespreken. Hij of zij kan u adviseren en voorlichting geven. Uiteraard gebeurt dit in nauw overleg met uw (huis)arts of specialist.

Folder Gespecialiseerde Verpleging
Banner Onze Zorg
Verpleging en verzorging

Onze vakgebieden

Banner Palliatieve Zorg
Palliatieve zorg

Palliatieve zorg is zorg in de laatste fase van uw leven. Als u ervoor kiest om in deze fase thuis te zijn, helpt onze palliatieve zorg u en uw naasten om uw leven van zo goed mogelijke kwaliteit te laten zijn.

Ga naar palliatieve zorg
Banner Oncologische Zorg
Oncologische zorg

Wanneer u behoefte heeft aan advies, begeleiding of oplossingen op het gebied van oncologische zorg, kunt u bij ons terecht. Denkt u bijvoorbeeld aan informatie en advies over pijnbestrijding, voeding of dieet en vermoeidheid.

Ga naar oncologische zorg
Banner Wondzorg
Wondzorg

Soms is er sprake van een wondje dat maar niet geneest en steeds groter wordt. Soms gaat het om verzorging van een operatiewond of dreigende doorligwonden. Wondverpleegkundigen van STMG komen indien nodig bij u thuis om deze wonden te bekijken en te verzorgen.

Ga naar wondzorg
Banner Longzorg
Longzorg

Wanneer u een chronische longaandoening zoals astma of COPD heeft, heeft u vaak te maken met wisselende klachten. De longverpleegkundige van STMG kan bij u op bezoek komen om te inventariseren wat er nodig is en u advies te geven.

Ga naar longzorg
Banner Technische Verpleging
Technische verpleging

Dit team biedt u technische hoogwaardige verpleegkundige zorg, zoals het aanleggen van infusen, het toedienen van medicatie en het verzorgen van picc-lijnen. Zeer ernstig zieken kunnen zo sneller het ziekenhuis verlaten en soms kan de opname in een ziekenhuis of verpleeghuis zelfs worden verkort of voorkomen.

Ga naar technische verpleging
Banner Zorg Bij Dementie
Zorg bij dementie

Voor vragen, hulp en ondersteuning met betrekking tot dementie kunt u terecht bij onze Casemanagers Dementie. Zij geven op professionele wijze informatie en advies en begeleiden u en indien gewenst ook de andere leden van uw gezin.

Ga naar zorg bij dementie
Heeft u vragen of...

Zorg aanvragen

Wilt u meer weten over indicaties en verwijzingen, aanvraagprocedures, de kosten van onze zorg of over andere zaken? Bekijk dan onze Veelgestelde vragen.

Staat het antwoord op uw vraag niet bij de veelgestelde vragen? Of wilt u zorg aanvragen? Neemt u dan contact op door te bellen naar 088 45 60 900 of te mailen naar stmg@stmg.nl. We helpen u graag!

Bekijk de veelgestelde vragen Contact
Banner Contact