Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Wondzorg

Soms wil een klein wondje maar niet beter worden waardoor het een grote wond wordt. Of was u zo lang aan een bed of stoel gebonden dat wrijf- of doorligwonden dreigen te vormen. Of heeft een operatiewond nog veel tijd nodig om te helen en bent u wel al ontslagen uit het ziekenhuis.
In al die gevallen kan STMG zorgen voor specialistische wondzorg bij u thuis.

Wondverpleegkundigen van STMG komen indien nodig bij u thuis om de wond te bekijken en te verzorgen. Wanneer noodzakelijk bespreken zij daarna het behandelplan met uw huisarts of specialist. Soms zijn ook andere maatregelen nodig. Zoals een zorghulpmiddel (speciaal bed of matras) of een aanpassing in uw voedingspatroon.

Onze wondverpleegkundige zoekt altijd naar een oplossing die effectief en het minst belastend voor u is. Voorkomen van (doorlig)wonden is absoluut beter dan genezen!

 

Waar bieden wij wondzorg

Bekijk hier in welke gebieden STMG wondzorg biedt.

Banner Wondzorg
Heeft u vragen of...

Zorg aanvragen

Wilt u meer weten over indicaties en verwijzingen, aanvraagprocedures, de kosten van onze zorg of over andere zaken? Bekijk dan onze Veelgestelde vragen.

Staat het antwoord op uw vraag niet bij de veelgestelde vragen? Of wilt u direct zorg aanvragen? Neemt u dan contact op door te bellen naar 088 45 60 900 of te mailen naar stmg@stmg.nl. We helpen u graag!

Bekijk de veelgestelde vragen Contact
Banner Contact