Verpleging

Onze wijkteams bieden verpleegkundige zorg bij u thuis. Verpleegkundige zorg stemmen wij altijd af met u en uw mantelzorger, uw huisarts of uw specialist en we komen zo vaak als nodig is. Soms is één keer per dag voldoende. Soms komen we meerdere keren per dag en indien nodig kunt u ook in het weekend, ’s avonds en ‘s nachts een beroep op ons doen.

Onder verpleegkundige zorg verstaan wij onder andere het verzorgen of verbinden van een wond, het toedienen van medicijnen of sondevoeding, of het plaatsen van een blaaskatheter. Daarnaast krijgt u van onze medewerkers ook advies over aanpassingen in uw huis of over de aanschaf van Hulpmiddelen.

Banner Verpleging Alt

In gesprek

Een probleem met uw gezondheid kan zorgen voor twijfel en onzekerheid. U heeft vragen waarover u graag eens rustig met iemand zou willen praten. Daarom start onze zorg altijd met een goed gesprek.

Wijkverpleegkundigen van STMG kunnen u en de mensen in uw omgeving helpen bij het beantwoorden van vragen. Zij kunnen u informeren, adviseren en eventueel (door)verwijzen naar een hulpverlenende instantie. Indien nodig komen we meer dan eens langs voor een gesprek.

 

Bekend in uw wijk

STMG werkt met kleine wijkteams. De teamleden - (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden - kennen de wijk en de mensen die er wonen. Ze kennen ook de huisartsen, andere zorg- en hulpverleners en vrijwilligers. Zo kunnen ze snel de juiste mensen inschakelen. Bij elke hulpvraag kijken zij samen met u altijd eerst naar wat u zelf kunt doen. En of er mensen in uw omgeving zijn die kunnen helpen, bijvoorbeeld uw partner, kinderen, andere familieleden of mensen uit de buurt. Het doel is altijd om samen met u een oplossing te vinden.

 

Gespecialiseerde verpleging

Bij STMG is het mogelijk om naast de reguliere verpleegkundige zorg ook hoogwaardig gekwalificeerde zorg te ontvangen. Bekijk hiervoor de informatie over Gespecialiseerde verpleging. Wij bieden Palliatieve zorg, Oncologische zorg, Wondzorg, Zorg bij dementie, Longzorg en Technische verpleging.

 

Waar bieden wij verpleging

Bekijk hier in welke gebieden STMG verpleging biedt.

Banner Verpleging
Heeft u vragen of...

Zorg aanvragen

Wilt u meer weten over indicaties en verwijzingen, aanvraagprocedures, de kosten van onze zorg of over andere zaken? Bekijk dan onze Veelgestelde vragen.

Staat het antwoord op uw vraag niet bij de veelgestelde vragen? Of wilt u zorg aanvragen? Neemt u dan contact op door te bellen naar 088 45 60 900 of te mailen naar stmg@stmg.nl. We helpen u graag!

Bekijk de veelgestelde vragen Contact
Banner Contact