Bijbaan bij STMG

Jonge talenten: opgelet! Wij zoeken mensen vanaf 17 die lekker willen bijverdienen. En die ook graag tijd overhouden voor het doen van leuke dingen! Misschien wil je op reis of spaar je voor een scooter. Of ga je chillen op een van de festivals deze zomer……

Ben je enthousiast en wil je dankbaar werk? Vind je het leuk om een praatje te maken met mensen en bezorg je hen zo graag een leuke dag? Dan zoeken wij jou!

We zoeken ondersteuning voor al onze functies; van hulp in de huishouding tot HBO-verpleegkundige. Als thuishulp bepaal je je werktijden helemaal zelf. En in de verpleging en verzorging doe je dat in overleg.

1 Manon En Bas Student

Bijbaan - huishoudelijke ondersteuning

Je gaat aan de slag bij mensen thuis. Soms zijn dit oudere mensen en soms mensen die om uiteenlopende redenen voor korte of langere tijd ondersteuning nodig hebben. Je doet huishoudelijke werkzaamheden (stoffen, stofzuigen en schoonmaken) en biedt ondersteuning bij onze cliënten thuis. En dat niet alleen: je maakt een praatje met de client terwijl je ondertussen glans geeft aan de huishouding én kleur aan zijn of haar dag. Bekijk hier de vacature en solliciteer direct!

Bijbaan - huishoudelijke ondersteuning
2 Manon Thuishulp
Bijbaan - verpleging en verzorging

Volg je een opleiding in de zorg of heb je al een diploma op zak en doe je graag meer ervaring op? In deze bijbaan (niveau 2+ t/m 5) werk je als medewerker verpleging en verzorging in de wijk en verleen je zorg bij onze cliënten thuis.

Onze cliënten zijn niet alleen ouderen, ook mensen die een operatie achter de rug hebben of om andere redenen voor korte of lange termijn verzorging of verpleging thuis nodig hebben. Het is belangrijk dat je tijdig veranderingen signaleert. Je bent dan ook oplossingsgericht en je schakelt met een collega zodra dit nodig is. Je bent trots en enthousiast over je werk en straalt dit uit naar cliënten en jouw omgeving.

Bijbaan - verzorgende of verpleegkundige
2B Petter En Marre Verpleging En Verzorging
Een overzicht van

Al onze vacatures voor wijkverpleging of huishoudelijke hulp

Wil jij werkervaring opdoen in de wijkverpleging of het verschil maken in iemands huishouden? Klik dan op onderstaande button voor een overzicht van al onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures - verpleging en verzorging Vacatures - huishoudelijke ondersteuning
Banner Homepage