Leren bij STMG

Bij STMG vinden we het belangrijk dat je kunt blijven leren. Zo kun je middels een stage bij STMG kennismaken met de thuiszorg. Heb je nog niet eerder in de zorg gewerkt of wil je graag doorstromen? Dan is wellicht een van onze leerwerkplekken iets voor jou. Ook voor onze eigen medewerkers hebben we diverse ontwikkelmogelijkheden.

 

Ontwikkelmogelijkheden

Bij STMG geloven we erin dat wanneer onze medewerkers geprikkeld blijven en de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen, dit de zorg en ondersteuning aan onze klanten altijd ten goede komt. Daarom krijg je bij STMG alle mogelijkheden die nodig zijn om binnen Verpleging en verzorging bevoegd en bekwaam te blijven. En vragen we je binnen huishoudelijke ondersteuning en thuisbegeleiding je kennis over hoe te werken en onze specifieke doelgroepen regelmatig up to date houden. Daarnaast is er altijd ruimte voor een gesprek over jouw ambities.

Banner Leren Bij Stmg

Werkervaringsplekken

STMG heeft ook werkervaringsplekken binnen de huishoudelijke ondersteuning. In verschillende regio's kun je terecht als je werkervaring op wilt doen en je verder wil ontwikkelen op dit vlak!

Stage

STMG is een officieel leerbedrijf. Dit houdt in dat we elk jaar een aantal stageplaatsen beschikbaar hebben. Binnen verzorging en verpleging en op ons hoofdkantoor hebben elk jaar een aantal stageplaatsen beschikbaar. Dus ben je op zoek naar een uitdagende stage, misschien past STMG dan wel bij jou! In onze wijkteams word je begeleid door een deskundige werk/stagebegeleider die je graag meeneemt om te leren en te ervaren wat het werken in de thuiszorg betekent. Het is elk moment weer anders en hierdoor kun je heel veel (verpleegtechnische) vaardigheden oefenen.

Onze stageplaatsen beperken zich niet alleen tot zorg en welzijn MBO Verzorgende IG en Verpleegkunde en HBO-verpleegkunde. Ook op onze backoffice kun je terecht. Bijvoorbeeld met je opleiding HRM, Bedrijfskunde. Toegepaste Psychologie of Communicatie. 

Ben jij op zoek naar een stageplaats? Stuur dan een bericht naar leren@stmg.nl

Banner Leren Bij Stmg Alt

Leerwerkplekken

Altijd al in de zorg willen werken? Dan is dit misschien het moment om de overstap te maken. We bieden zij-instromers, maar ook doorstromers graag de kans om bij ons te solliciteren op een BBL leerwerkplek. Dat betekent dat je 1 dag in de week naar school gaat en daarnaast werkt in een wijkteam met een werkbegeleider die je deskundig het vak leert. We bieden leerwerkplekken aan voor MBO Verzorgende(VIG), MBO verpleegkunde en HBO verpleegkunde. Soms betekent dit dat we maatwerk leveren, want als we potentie zien dan zoeken we graag samen naar de mogelijkheden!

 

Vragen?

Heb je vragen over stages, leerwerkplekken of ontwikkelmogelijkheden binnen STMG of wil je informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar leren@stmg.nl

Banner Verpleging
Werken bij STMG

Ik ben geïnteresseerd!

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je direct ons aanbod bekijken? In ons vacatureoverzicht staan ook de stages en leerwerkplekken!

Vacatures wijkverpleging, thuisbegeleiding en ondersteunend (hoofdkantoor) Vacatures huishoudelijke ondersteuning
Banner Werken Bij Alt