Benieuwd hoe het is om te werken bij STMG?

Maak hier kennis met onze medewerkers

Henric .
“Ik ben vooral trots op het feit dat wij mensen daadwerkelijk kunnen helpen, mits ze daarvoor openstaan."

Henric van Essen, longverpleegkundige bij STMG, deelt zijn verhaal over zijn leven en werk. Met een passie voor fotografie is hij trots op het helpen van COPD-patiënten en de voldoening van het begeleiden van patiënten in moeilijke momenten. Henric deelt zijn wijze woorden: "Doe het gewoon, want het is ontzettend belonend werk. Je helpt mensen echt."

Het verhaal van Henric
Barbara Intranet
"Ik ben er trots op dat ik de stap naar de zorg heb gezet."

Barbara, 45 jaar, is verpleegkundige in opleiding bij STMG. Drie jaar geleden besloot ze de stap te zetten naar de zorgsector. Ze deelt graag hoe ze die stap zette, en van vrijwilliger in de gehandicaptenzorg, verpleegkundige werd.

Het verhaal van Barbara
Afbeelding1 (2)
"Het werk in de zorg is echt heel mooi. Je kunt echt iets betekenen voor een ander, het is dankbaar werk en je kunt jezelf steeds blijven ontwikkelen."

Maurits (57 ) werkte jarenlang als hovenier bij een groot hoveniersbedrijf voordat hij zich tien jaar geleden omschoolde naar de zorgsector. Momenteel werkt hij 24 uur per week 's nachts in de permanente nachtzorg. Dit zijn vaste dagen in de week. De overige dagen is hij o.a. werkzaam in zijn eigen hoveniersbedrijf.

Het verhaal van Maurits
Elke twee weken komt er een nieuwe verhaal online.