Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Werken bij STMG

Onze medewerkers maken dagelijks het verschil bij onze klanten thuis. Dat doen zij bewust, met lef en samen met de klant en zijn of haar netwerk. Wij kunnen altijd extra zorgtalenten met en zonder ervaring gebruiken!

Wil jij onderdeel uitmaken van onze grote thuiszorgorganisatie in midden Gelderland? Wil jij op jouw manier je steentje bijdragen? Kom je graag in contact met ouderen (en andere doelgroepen)? Ben jij STMG? Klik dan nu meteen op onderstaande links om een passende vacature te vinden!

Vacatures wijkverpleging, thuisbegeleiding en hoofdkantoor Vacatures huishoudelijke ondersteuning

Verder vind je op deze pagina allerlei informatie over werken bij STMG. Denk aan ervaringen van onze medewerkers over werken in de thuiszorgen informatie over stages en leerwerkplekken. Ontdek ook wat wij jou kunnen bieden en bekijk onze kernwaarden om een antwoord te krijgen op de vraag: Ben jij STMG?

Nieuwe Collega's Tpoz (1)

Word vakantiekracht bij STMG

Wil jij net als Anne met een goed gevoel je werkdag afsluiten en ben je op zoek naar betekenisvol vakantiewerk? Kom dan werken bij STMG!

Het voordeel van werken als vakantiekracht bij STMG is dat je zelf bepaalt wanneer je werkt. Je houdt genoeg tijd over om te genieten van de zomer. Daarnaast haal je meer voldoening en dankbaarheid uit dit werk dan uit andere bijbaantjes. Ook hoef je geen ervaring te hebben met het huishouden doen.

We hebben altijd plek voor vakantiekrachten die helpen in het huishouden. Of wil je liever meedraaien in onze wijkverpleging? Dat kan ook! Klik op onderstaande link voor meer informatie over vakantiewerk bij STMG.

Direct solliciteren Informatie vakantiewerk
Anna Lusink
Banner Ben Jij Stmg
Ben jij STMG?

Natuurlijk wil je onderzoeken of we bij elkaar passen. Daarom geven we je graag meer informatie over onze kernwaarden en wat wij jou kunnen bieden.

Ga naar ben jij STMG?
Lerenbijstmg
Leren bij STMG

Wij vinden het belangrijk dat je blijft leren. Dat komt de zorg die onze klanten thuis ontvangen alleen maar ten goede. Daarom bieden wij leerwerkplekken, stages en scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden aan.

Ga naar leren bij STMG
Banner Ervaringsverhalen
Ervaringsverhalen medewerkers

Benieuwd hoe het is om te werken in de thuiszorg? Maak dan kennis met onze medewerkers en lees over hun ervaringen.

Ga naar ervaringsverhalen