Werken bij STMG

Onze medewerkers maken dagelijks het verschil bij onze klanten thuis. Dat doen zij bewust, met lef en samen met de klant en zijn of haar netwerk. Wij kunnen altijd extra zorgtalenten met en zonder ervaring gebruiken!

Wil jij onderdeel uitmaken van onze grote thuiszorgorganisatie in midden Gelderland? Wil jij op jouw manier je steentje bijdragen? Kom je graag in contact met ouderen (en andere doelgroepen)? Ben jij STMG? Klik dan nu meteen op onderstaande links om een passende vacature te vinden!

Vacatures wijkverpleging, thuisbegeleiding en hoofdkantoor Vacatures huishoudelijke ondersteuning

Verder vind je op deze pagina allerlei informatie over werken bij STMG. Denk aan ervaringen van onze medewerkers over werken in de thuiszorgen informatie over stages en leerwerkplekken. Ontdek ook wat wij jou kunnen bieden en bekijk onze kernwaarden om een antwoord te krijgen op de vraag: Ben jij STMG?

Nieuwe Collega's Tpoz (1)

Bijbaan bij STMG

Wil jij net als Manon, Bas, Marre of Petter lekker bijverdienen en toch tijd overhouden voor leuke dingen of je opleiding? Betekenisvol werk doen en je werkdag goed afsluiten?

Wij zoeken mensen vanaf 17 die lekker willen bijverdienen. En die ook graag tijd overhouden voor het doen van leuke dingen! Misschien wil je op reis of spaar je voor een scooter. Of ga je chillen op een van de festivals deze zomer……

Ga dus aan de slag bij STMG. Het grote voordeel: je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je werkt tegen een uurloon (bruto) vanaf € 12,79. En je maakt andere mensen blij! Hoe leuk is dat?!

Klik op de knop hieronder voor een Hulp in de huishouding - bijbaan. Ervaring in het doen van het huishouden is niet noodzakelijk.

Of hier voor een bijbaan in onze wijkverpleging.

Hulp in de huishouding - Bijbaan Informatie bijbaan bij STMG Verzorgende of verpleegkundige - Bijbaan
Manon en Bas
Banner Ben Jij Stmg
Ben jij STMG?

Natuurlijk wil je onderzoeken of we bij elkaar passen. Daarom geven we je graag meer informatie over onze kernwaarden en wat wij jou kunnen bieden.

Ga naar ben jij STMG?
Lerenbijstmg
Leren bij STMG

Wij vinden het belangrijk dat je blijft leren. Dat komt de zorg die onze klanten thuis ontvangen alleen maar ten goede. Daarom bieden wij leerwerkplekken, stages en scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden aan.

Ga naar leren bij STMG
Banner Ervaringsverhalen
Ervaringsverhalen medewerkers

Benieuwd hoe het is om te werken in de thuiszorg? Maak dan kennis met onze medewerkers en lees over hun ervaringen.

Ga naar ervaringsverhalen