Werken bij STMG

Wij zijn STMG. Een grote thuiszorgorganisatie in midden Gelderland. Onze medewerkers maken dagelijks het verschil bij onze klanten thuis. Dat doen zij bewust, met lef en samen met de klant en zijn of haar netwerk. Onze organisatie kan altijd extra zorgtalenten met en zonder ervaring gebruiken!

Hieronder vind je allerlei informatie over werken bij STMG. Misschien wil je meteen naar de vacatures? Of wellicht lees je liever eerst wat ervaringen van onze medewerkers over het werken in de thuiszorg en het werken bij STMG. Op zoek naar een stage of leerwerkplek? Kijk dan eens bij Leren bij STMG. En tenslotte: ontdek wat wij jou kunnen bieden en bekijk onze kernwaarden om een antwoord te krijgen op de vraag: Ben jij STMG?

Banner Werken Bij
Banner Ben Jij Stmg
Ben jij STMG?

Natuurlijk wil je onderzoeken of we bij elkaar passen. Daarom geven we je graag meer informatie over onze kernwaarden en wat wij jou kunnen bieden.

Ga naar ben jij STMG?
Banner Leren Bij Stmg
Leren bij STMG

Bij STMG vinden we het belangrijk dat je blijft leren. Dat komt de zorg die onze klanten thuis ontvangen alleen maar ten goede. Daarom bieden we leerwerkplekken voor (zij)instromers, stages en scholings- en ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie.

Ga naar leren bij STMG
Banner Ervaringsverhalen
Ervaringsverhalen medewerkers

Benieuwd hoe het is om te werken in de thuiszorg? Maak dan kennis met onze medewerkers en lees over hun ervaringen.

Ga naar ervaringsverhalen

Vacatures

Wil jij werken in een dynamisch bedrijf wat ertoe doet? Wil jij het verschil maken voor anderen? Bekijk dan snel onze vacatures! Voor meer overzicht hebben we onze vacatures verdeeld in verschillende categorie├źn.┬á

Vacatures wijkverpleging, thuisbegeleiding en ondersteunend (hoofdkantoor) Vacatures huishoudelijke ondersteuning

Vakantiewerk bij STMG

Op zoek naar betekenisvol vakantiewerk? Maar wil je ook tijd overhouden om te genieten van de zomer? Misschien is werken bij STMG wat voor jou! We hebben plek voor vakantiekrachten die helpen in het huishouden en vakantiekrachten die meedraaien in onze wijkverpleging.

Informatie vakantiewerk
Banner Onze Zorg