Oude man zit in palliatieve fase samen met kleinzoon aan de zee.

Onze specialistisch verpleegkundige kan u helpen met de zorg zelf, het regelen van zorg, het beantwoorden van vragen en het zoeken naar oplossingen voor praktische en lichamelijke problemen.

Hij of zij komt vaak meerdere keren per dag en kan u helpen om de zorg te kiezen die het beste bij u en uw situatie past. Natuurlijk is onze verpleegkundige er ook voor uw naasten.

Samenwerking met vrijwilligersorganisaties

STMG heeft in de palliatieve zorg een goede samenwerking met vrijwilligersorganisaties. Deze vrijwilligers zijn met name ter ondersteuning van uw mantelzorgers. Door de inzet van vrijwilligers kunnen mantelzorgers soms even iets anders doen zonder dat u alleen blijft of kan de mantelzorger zich helemaal op u richten doordat de vrijwilliger wat hulp biedt op andere vlakken. Deze extra ondersteuning maakt het nog vaker mogelijk dat u thuis kunt blijven en is met name een uitkomst wanneer u een kleiner sociaal netwerk heeft en mantelzorgers elkaar minder af kunnen wisselen.

Vrijwilligersorganisaties waar STMG een goede samenwerking mee heeft:

Waar bieden wij palliatieve zorg

Bekijk hier in welke gebieden STMG palliatieve zorg biedt.

Meer informatie

Heeft u vragen over…

Wilt u meer weten over indicaties en verwijzingen, aanvraagprocedures, de kosten van onze zorg of over andere zaken? Bekijk dan onze Veelgestelde vragen.

Bekijk de veelgestelde vragen

Direct zorg aanvragen of meer informatie?

Staat het antwoord op uw vraag niet bij de veelgestelde vragen? Of wilt u direct zorg aanvragen? Neemt u dan contact op door te bellen naar 088 45 60 900 of te mailen naar stmg@stmg.nl. We helpen u graag!

Contact
Deel dit artikel: