Verpleging en verzorging

Het kan zijn dat u verpleegkundige zorg thuis nodig heeft. Bijvoorbeeld voor een wond, een chronische ziekte of na een ziekenhuisopname. Het kan ook zijn dat u extra hulp kunt gebruiken bij uw dagelijkse verzorging. Bijvoorbeeld omdat wassen en aankleden (tijdelijk) minder goed gaat. In al dit soort situaties staan we voor u klaar.

Banner Verpleging Verzorging
Wilt u een zorgaanvraag doen?
Samen in de wijkzorg

STMG is een samenwerking met andere thuiszorgorganisaties binnen het huisartspostgebied Arnhem aangegaan om thuiszorgaanvragen sneller op te kunnen pakken. Een vaak voorkomend probleem bij de aanvraag van wijkverpleging is dat er veel organisaties moeten worden gebeld om geholpen te kunnen worden. Niet alleen vervelend voor de zorgvragers, maar het zorgt ook voor extra druk op onze organisatie en verwijzers. In het huisartsenpostgebied Arnhem en omstreken willen de organisaties voor wijkverpleging beter herkenbaar en aanspreekbaar zijn voor hun cliƫnten en verwijzers.
Via de website www.samenindewijkzorg.nl kunnen cliƫnten en verwijzers direct verpleging en verzorging, en gespecialiseerde verpleging zoals een casemanager dementie, palliatieve, technische, wond en long verpleging aanvragen.

Zorgaanvraag
Kaart Samenindewijkzorg
Verpleging en verzorging

Onze vakgebieden

Banner Verpleging
Verpleging

Onze verpleegkundigen kunnen u veel verpleegkundige zorg bieden. Zij komen graag bij u thuis voor onder andere het verzorgen of verbinden van een wond, het toedienen van medicijnen of sondevoeding, of het plaatsen van een blaaskatheter.

Ga naar verpleging
Banner Persoonlijke Verzorging
Persoonlijke verzorging

Onze medewerkers kunnen u ondersteunen bij uw persoonlijke verzorging. Denkt u hierbij aan aankleden, wassen en douchen, steunkousen aan- en uittrekken en het toedienen van bijvoorbeeld oogdruppels.

Ga naar persoonlijke verzorging

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over indicaties en verwijzingen, aanvraagprocedures, de kosten van onze zorg of over andere zaken? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Staat het antwoord op uw vraag niet bij de veelgestelde vragen? Neemt u dan contact op door te bellen naar 088 45 60 900 of te mailen naar stmg@stmg.nl. We helpen u graag!

Bekijk de veelgestelde vragen Contact
Banner Contact