Over STMG

STMG biedt huishoudelijke hulp, thuisbegeleiding, verzorging en verpleging thuis. Zo zorgen we dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig en zelfredzaam thuis kunnen blijven wonen en hun leven zoveel als mogelijk kunnen blijven leven zoals zij wensen. Dat doen we met ruim 1.200 betrokken, verantwoordelijke en gemotiveerde medewerkers voor zo'n 4.500 klanten in een heel breed werkgebied in Gelderland.

Banner Over Stmg
Wij zijn STMG

Onze medewerkers en klanten vormen samen STMG. Door betrokkenheid en onze persoonlijke benadering bieden we passende zorg. Zodat u kunt blijven doen wat belangrijk voor u is.

Ga naar wij zijn STMG
Banner Ons Werkgebied
Ons werkgebied

STMG biedt huishoudelijke hulp, thuisbegeleiding, verzorging en verpleging thuis in verschillende gemeenten. Bekijk hier het hele werkgebied van STMG.

Ga naar ons werkgebied
Banner Kwaliteit
Kwaliteit

Onze medewerkers dragen bij aan de kwaliteit van leven van onze klanten. Dat doen ze door kwalitatief goede zorg en ondersteuning te bieden die past bij de behoefte van de klant.

Ga naar kwaliteit
Banner Klanttevredenheid
Klanttevredenheid

STMG hoort graag wat u van ons werk vindt. Lees op deze pagina meer over hoe u ons kunt beoordelen en over ons klantenpanel.

Ga naar klanttevredenheid
Banner Clientenraad
Cliëntenraad

De cliëntenraad van STMG behartigt de gemeenschappelijk belangen van alle cliënten van STMG. De leden van de cliëntenraad denken, praten en beslissen mee over het te voeren en gevoerde beleid van STMG.

Ga naar cliëntenraad

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws!

Ga naar nieuws
Banner Nieuws