Nieuwe Bedrijfskleding
18-02-2021

Vertrouwde zorg in een nieuw jasje

Wit met een vleugje groen
We hebben gekozen voor een middenweg tussen klassiek wit en de steeds meer geziene gekleurde kleding. Na een peiling onder onze medewerkers bleek namelijk dat een meerderheid zich het beste voelt in een (overwegend) wit tuniek. Naar aanleiding van de peiling hebben we er ook voor gekozen om medewerkers de keuze te geven om een polo aan hun kledingpakket toe te voegen. Zo konden medewerkers gaan voor alleen wit-groene tunieken of een combinatie van tunieken en een polo. De polo is wel volledig in het herkenbare groen van STMG.

Een nieuw logo
Op de bedrijfskleding prijkt ook het duologo van STMG. Met dit logo willen we eenheid uitstralen van alle zorg en ondersteuning die wij bieden in ons werkgebied. Daarom bevat het logo naast de kleur groen, die al jarenlang symbool staat voor onze wijkverpleging, ook de kleur paars, die gebruikt wordt wanneer wij aan onze huishoudelijke ondersteuning en thuisbegeleiding refereren. Dit logo siert tegenwoordig ook ons briefpapier en enveloppen, en natuurlijk onze website.

Vanzelfsprekend verandert er voor onze klanten niets behalve het uitzicht op de medewerker. Onze zorg blijft gewoon zoals voorheen: Vertrouwde zorg, maar in een nieuw jasje.


Bij STMG werkt alleen de wijkverpleging in bedrijfskleding. Thuishulpen en thuisbegeleiders werken in hun eigen kleding.

Meer nieuws

Logo Samenzevenaar Icoon
verpleging en verzorging, samenwerking, huishoudelijke ondersteuning, thuisbegeleiding

Samen Zevenaar: samen tegen eenzaamheid

1 min.
Upper Body 944557 640
verpleging en verzorging, samenwerking, specialistische verpleging

Bijdrage STMG aan Landelijk Transmuraal Zorgpad COPD met ziekenhuisopname

1 min.
Barbara Sneeuw
algemeen, huishoudelijke ondersteuning, verpleging en verzorging

Werken in de sneeuw!

1 min.