Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Vakantiewerk bij STMG

Jonge talenten opgelet! STMG is op zoek naar vakantiekrachten en werkstudenten!  

Ben jij een enthousiaste kracht die op zoek is naar waardevolle ervaringen en dankbaar werk? Dan ben je bij ons aan het goede adres. STMG is op zoek naar mensen die zinvol en flexibel werk willen doen. We zoeken ondersteuning voor al onze functies van huishoudelijke hulp tot HBO-verpleegkundige. 

Werken bij STMG is heel flexibel. Je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt. Dit betekent dat je ook jouw eigen vrije tijd kan plannen in de zomer en dus tijd genoeg over hebt om van de buitenlucht te genieten, met vrienden af te spreken of een leuke reis te maken! 

Anna Lusink

Vakantiewerk in de huishoudelijke ondersteuning

Als vakantiekracht in de huishoudelijke ondersteuning ga je aan de slag bij onze klanten thuis. Dit kunnen ouderen zijn, maar ook andere mensen die om uiteenlopende redenen voor korte of langere tijd ondersteuning nodig hebben. Jij verricht huishoudelijke werkzaamheden en biedt ondersteuning bij onze klanten thuis. Denk hierbij aan stofzuigen, afstoffen en het schoonmaken van keuken of badkamer. Maar het is meer dan dat: Je maakt ook een praatje met de klant en geeft op deze manier niet alleen glans aan het huishouden, maar ook aan iemands leven!

 

Vakantiewerk in de wijkverpleging

Volg jij een opleiding in de zorg of heb jij al een diploma op zak en wil jij in de vakantie graag ervaring opdoen? Als vakantiekracht in de wijkverpleging werk je als medewerker verzorging, wijkziekenverzorgende of als verpleegkundige in de wijk en verleen je zorg bij onze klanten thuis. Onze klanten zijn niet alleen ouderen. Ook mensen die zijn geopereerd of om een andere reden voor korte of langere tijd zorg thuis nodig hebben kunnen verpleging en verzorging bij ons aanvragen. In jouw werk is het belangrijk dat je tijdig veranderingen signaleert. Je bent oplossingsgericht en schakelt wanneer nodig met de juiste collega. Je bent trots en enthousiast over je werk en straalt dit uit naar de klanten en je omgeving.

Banner Vakantiewerk
Vakantiewerk

Onze vacatures voor wijkverpleging of huishoudelijke hulp

Wil jij alvast werkervaring opdoen in de wijkverpleging of het verschil maken in iemands huishouden?

Vacatures wijkverpleging Vacatures huishoudelijke ondersteuning
Banner Homepage