18-2-2021

Vertrouwde zorg in een nieuw jasje!

Onze medewerkers wachtten er al een tijdje op en Corona zorgde ook nog voor wat extra vertraging. Maar… op donderdag 18 februari zijn dan eindelijk, volledig Coronaproof, de eerste sets nieuwe bedrijfskleding aan de wijkteams van STMG uitgedeeld.


Wit met een vleugje groen
We hebben gekozen voor een middenweg tussen klassiek wit en de steeds meer geziene gekleurde kleding. Na een peiling onder onze medewerkers bleek namelijk dat een meerderheid zich het beste voelt in een (overwegend) wit tuniek. Naar aanleiding van de peiling hebben we er ook voor gekozen om medewerkers de keuze te geven om een polo aan hun kledingpakket toe te voegen. Zo konden medewerkers gaan voor alleen wit-groene tunieken of een combinatie van tunieken en een polo. De polo is wel volledig in het herkenbare groen van STMG.

Een nieuw logo
Op de bedrijfskleding prijkt ook het duologo van STMG. Met dit logo willen we eenheid uitstralen van alle zorg en ondersteuning die wij bieden in ons werkgebied. Daarom bevat het logo naast de kleur groen, die al jarenlang symbool staat voor onze wijkverpleging, ook de kleur paars, die gebruikt wordt wanneer wij aan onze huishoudelijke ondersteuning en thuisbegeleiding refereren. Dit logo siert tegenwoordig ook ons briefpapier en enveloppen, en natuurlijk onze website.

Vanzelfsprekend verandert er voor onze klanten niets behalve het uitzicht op de medewerker. Onze zorg blijft gewoon zoals voorheen: Vertrouwde zorg, maar in een nieuw jasje.


Bij STMG werkt alleen de wijkverpleging in bedrijfskleding. Thuishulpen en thuisbegeleiders werken in hun eigen kleding.

Deel dit artikel: