Alle zorg onder 1 dak

Met ons Volledig Pakket Thuis (VPT) blijft u vertrouwd thuis wonen, zelfs als de zorgbehoefte toeneemt. Met het VPT krijgt u namelijk ondersteuning én zorg op maat. Hiermee heeft u alle zorg onder 1 dak. Onze wijkverpleegkundige staat voor u klaar als aanspreekpunt en werkt samen met u aan een plan op maat voor een veilige en prettige thuissituatie.

 

De mogelijkheden met Volledig Pakket Thuis

  • Persoonlijke verzorging en verpleging​.
  • Persoonlijke begeleiding – Bijvoorbeeld iemand die met u een wandeling maakt of een kop koffie drinkt.
  • Het organiseren van een zinvolle dagbesteding voor u, inclusief vervoer heen & terug.
  • Huishoudelijke zorg – voor een schoon en veilig huis.
  • Een maaltijdvergoeding per maand, om gebruik te maken van een maaltijdservice.
  • Personenalarmering met 24-uurs (zorg)opvolging.
  • Ondersteuning van uw mantelzorgers.

 

Shutterstock 2172757295

Ook bij een grote zorgvraag denken wij met u mee

Denk aan virtueel contact via beeldbellen of professionele begeleiding bij gedragsproblematiek.​ Wanneer er meer zorg nodig is dan wij zelf kunnen leveren, werken onze wijkverpleegkundigen samen met specialisten om een plan van aanpak op te stellen om de veiligheid te blijven garanderen.​ En zelfs als uw situatie sneller verandert dan verwacht, passen wij onze zorg in overleg aan op de situatie.

 

Benieuwd of u in aanmerking komt voor een VPT?

Voor een volledig pakket thuis is een Wlz-indicatie nodig. Deze kan uw wijkverpleegkundige of casemanager dementie aanvragen bij het Centrum Indicatiestellingen Zorg (CIZ).

Goed om te weten
De kosten voor het VPT worden grotendeels vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Afhankelijk van uw inkomen is er sprake van een eigen bijdrage en daarnaast ontvangt u bij ons een VPT-vergoeding. De hoogte van uw eigen bijdrage hangt af van verschillende factoren, zoals uw inkomen, vermogen en gezinssamenstelling. Het CAK kan u uitgebreid informeren over deze bijdrage. Neem contact op met het CAK via 0800-0087. Wilt u alvast een inschatting maken van uw eigen bijdrage? Gebruik dan de rekenhulp op www.hetcak.nl.

 

Banner Onze Zorg

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Denkt u dat VPT iets voor u is? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op via 088 456 0900 of stuur een e-mail naar: stmg@stmg.nl. Ook bij vragen over het VPT kunt u ons bellen of mailen.

Samen regelen we dat u met passende ondersteuning en zorg zo lang mogelijk thuis blijft wonen.

Contact opnemen
Banner Contact