beeldzorg, beeldbellen, zorgmoment

Beeldzorg

Eerste resultaten beeldbellen positief!
14-12-2022
< 1 min.
Beeldzorg
Mevrouw Met Tablet
Corona
corona

Corona update

Het Coronavirus houdt Nederland wederom in zijn greep. Als thuiszorgorganisatie zien wij dat dit veel vraagt van onze klanten en onze medewerkers. Ons uitgangspunt in deze onrustige tijd is dat we er alles aan doen om de zorg en ondersteuning zo veel als mogelijk en zo veilig als mogelijk door te laten gaan.
19-10-2020
2 min.
Marjoos
verpleging en verzorging, eigen regie, specialistische verpleging

"Het geeft me een goed gevoel dat ik zelf concreet bijdraag aan mijn herstel"

STMG doet altijd haar best om de zorg en ondersteuning passend te laten zijn. Passend bij de behoefte én de mogelijkheden van de klant. Want eigen regie zorgt voor betrokkenheid en een hogere kwaliteit van leven. Graag vertellen we u over Marjoos. Toen zij een bacteriële infectie aan haar hart had, kreeg ze thuiszorg van STMG en leerde zij een deel van de medische handelingen zelf te doen.
24-09-2020
2 min.
Cmedplus Streamer Focuscura Medicijndispenser
verpleging en verzorging, algemeen

STMG gaat voor innovatieve E-health oplossingen

STMG gaat dit jaar gebruik maken van twee e-health oplossingen die onze klanten helpen zelf voor hun medicatie te zorgen. Het gaat om een medicatie-app en een medicijndispenser.
14-07-2020
2 min.
Nachtzorg Update
nachtzorg, verpleging en verzorging, samenwerking

Update regionale samenwerking ongeplande nachtzorg

Sinds 1 september werken 7 organisaties samen op het gebied van regionale nachtzorg. We geven graag een update aan de hand van een leuke infographic!
07-07-2020
1 min.
Samenwerking Ambulance
samenwerking, nachtzorg

Samenwerking thuiszorgorganisaties met Ambulancezorg Gelderland-Midden

Zeven thuiszorgorganisaties in de regio Arnhem gaan vanaf 1 juli intensief samenwerken met Ambulancezorg Gelderland-Midden. Het gaat in deze samenwerking om de acute zorg in de nacht.
30-06-2020
1 min.