Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Landelijke campagne thuiszorgorganisaties

31-08-2022
< 1 min.
Landelijke campagne thuiszorgorganisaties
Banner Wijkzorgverdientbeter
Banner Clientenraad
clientenraad

Jaarverslag 2020 cliëntenraad STMG

Vandaag is het jaarverslag 2020 van de cliëntenraad van STMG gepubliceerd.
02-03-2021
2 min.
Nieuwe Bedrijfskleding
algemeen, verpleging en verzorging

Vertrouwde zorg in een nieuw jasje

Onze medewerkers wachtten er al een tijdje op en Corona zorgde ook nog voor wat extra vertraging. Maar… op donderdag 18 februari zijn dan eindelijk, volledig Coronaproof, de eerste sets nieuwe bedrijfskleding aan de wijkteams van STMG uitgedeeld.
18-02-2021
1 min.
Barbara Sneeuw
algemeen, huishoudelijke ondersteuning, verpleging en verzorging

Werken in de sneeuw!

Wij zijn trots op alle inzet van onze medewerkers! Want werken in deze hoeveelheid sneeuw is een uitdaging. Cliënten wonen in gebieden waar geen sneeuwschuiver komt, fiets en auto glijden over de straten en de kou is ook niet mis. Wijkverpleegkundige Irma sprak erover met de Gelderlander en thuishulp Barbara schreef haar ervaring op.
12-02-2021
1 min.
Candle 3762539
verpleging en verzorging, algemeen, huishoudelijke ondersteuning, thuisbegeleiding

Kerstgroet

Een kerstgroet van STMG voor u!
21-12-2020
< 1 min.
Corona
corona

Corona update

Het Coronavirus houdt Nederland wederom in zijn greep. Als thuiszorgorganisatie zien wij dat dit veel vraagt van onze klanten en onze medewerkers. Ons uitgangspunt in deze onrustige tijd is dat we er alles aan doen om de zorg en ondersteuning zo veel als mogelijk en zo veilig als mogelijk door te laten gaan.
19-10-2020
2 min.