Zorg bij u thuis | Verpleegkundig specialisten

Zorg door verpleegkundig specialisten

De verpleegkundig specialisten van STMG zijn experts die zich hebben gespecialiseerd op het gebied van ouderenzorg, pijn en palliatieve zorg. Zij hebben specifieke kennis over aandoening, zorgvraag, behandeling, maar ook op de resultaten die van invloed zijn op het welzijn en de kwaliteit van leven voor de cliŽnt.

Care en Cure
De verpleegkundig specialisten zijn werkzaam op het gebied tussen Care en Cure (verpleegkundige en medische zorg). Zij maken dan ook onderdeel uit van zowel de medische als de verpleegkundige organisatie van zorg en bevorderen de kwaliteit van zorg.

De verpleegkundig specialisten zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen en hebben wetenschappelijk inzicht wat betreft diagnostiek, therapie en behandeling op zijn/haar specifieke werkterrein.

Meer informatie of direct hulp aanvragen?
Hiervoor kunt u contact opnemen met onze Klantenservice op telefoonnummer 088-45 60 900 of via mail. Zij helpen u graag.

Het team
De verpleegkundig specialisten vormen een team binnen specifieke zorg en zijn zowel voor consulten intern als extern beschikbaar.