Werken bij STMG

Een betekenisvolle baan in de thuiszorg? Kom werken bij STMG. Wij maken het verschil.

Bij STMG werken we elke dag hard om ervoor te zorgen dat onze klanten zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Onze zorg maakt het verschil.

Wil jij het verschil maken?
Jouw betrokkenheid en vakkennis maken het verschil voor onze klanten. Met hun behoeften, omgeving en beleving als vertrekpunt, biedt je hen de ondersteuning die nodig is om thuis te blijven wonen zonder de eigen regie van de klant uit het oog te verliezen. 

Persoonlijke groei en passie
Wij geloven dat groei en persoonlijke ontwikkeling ervoor zorgen dat jij met nog meer passie je werk kunt doen. Je kunt je deskundigheid onderhouden en vergroten door bij- en nascholingstrajecten en daarnaast biedt STMG voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Wat je verder kunt verwachten van STMG:

 • Een eindejaarsuitkering (7,4% van je jaarsalaris) oplopend naar een volledige 13e maand in 2020;
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
 • Een iPad en mobiele telefoon;
 • Ruime scholings- en ontwikkelmogelijkheden binnen de organisatie;
 • Korting op je zorgverzekering;
 • Een inspirerende, innovatieve organisatie met flexibele werktijden;
 • Zelfstandig werken in vast teamverband of in de flexpool;
 • Een pensioenregeling (PFZW);
 • Inschrijving in het Kwaliteitsregister V&VN (vanaf niveau VIG);
 • Korting op verzekeringen. In samenwerking met Menzis krijg je korting op de premie van je ziektekostenverzekering. Er is een speciale pakketpolis voor medewerkers in de zorg. 

  Onze teams bevinden zich in de regio's Arnhem, de Liemers en Veluwezoom.

  Klik hier voor een overzicht van alle openstaande vacatures.

  Werken in een vast team?
  Bij STMG werk je in dag-, avond- en/of weekenddiensten. Wij verlenen thuiszorg tussen 07.00 en 23.00 uur, 7 dagen in de week. Daarnaast verlenen wij nachtzorgmomenten en permanente nachtzorg tussen 23.00 en 07.00 uur, 7 nachten in de week.


  Werken in één van onze flexteams?

  Wil je jouw werk in de zorg goed kunnen combineren met een gezin, een druk sociaal leven of een andere baan en wil je zelf kunnen bepalen wanneer en hoeveel je werkt? Dan is het werken in de flexpool jou op het lijf geschreven. In de flexpool heb je een uitdagende en afwisselende baan die nauw aansluit op de werk mogelijkheden die jouw privéleven biedt.

  Ben je alleen beschikbaar in het weekend of tijdens vakantie? Ook dan ben je van harte welkom bij één van onze flexteams.

  Op zoek naar een stage ?
  Ben je op zoek naar een uitdagende stage, misschien past STMG dan wel bij jou.

  Onze stageplaatsen beperken zich niet alleen tot zorg en welzijn, maar ook studenten van een facilitaire, administratieve, secretariële, medische of paramedische opleiding zijn van harte welkom.

  Heb je vragen of wil je informatie ontvangen dan kun je terecht bij onze Praktijkopleider / Stage Coördinator Mw. Marja Rutten-Saarberg marja.rutten@stmg.nl 088-4560934 of 06-51104490. Werkdagen maandag t/m donderdag.