Zorg bij u thuis | Wondzorg thuis

Wondzorg thuis

Soms wil een klein wondje maar niet beter worden waardoor het een grote wond wordt. Soms heeft een operatiewond nog veel tijd nodig om te helen terwijl u al lang uit het ziekenhuis ontslagen bent. Soms is iemand zo lang aan een bed of stoel gebonden dat zich wrijf- of doorligwonden (decubitus) dreigen te vormen. In al die gevallen kunnen de wijkteams van STMG zorgen voor specialistische wondzorg bij u thuis.

Wondverpleegkundigen van STMG komen zonodig bij u thuis om de wond te bekijken. Indien noodzakelijk kunnen zij daarna het behandelplan bespreken met uw huisarts of specialist. Soms zijn ook andere maatregelen nodig zoals een zorghulpmiddel (speciaal bed of matras) of een aanpassing in uw voedingspatroon. De wondverpleegkundige zal altijd zoeken naar een oplossing die effectief en het minst belastend voor u is. Voorkomen van (doorlig)wonden is bovendien beter dan genezen.

Meer informatie of direct hulp aanvragen?
Hiervoor kunt u contact opnemen met onze Klantenservice op telefoonnummer 088-45 60 900 of via mail. Zij helpen u graag.