Zorg bij u thuis | Het huishouden

Hulp bij het huishouden

Uw huis schoonhouden, zorgen dat u er schoon en netjes uitziet. Wat u zelf nog kunt doen, doet u natuurlijk zelf. Maar redt u het zelf niet meer, dan ondersteunen onze huishoudelijke verzorgenden u graag bij dat soort huishoudelijke werkzaamheden.

Zorg zoals u die wilt
Om voor thuiszorg in aanmerking te komen, heeft u een indicatie nodig of een verwijzing naar een regeling voor huishoudelijke hulp. Die kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. Zodra de indicatie of regeling verstrekt is, neemt één van onze relatiemanagers contact met u op om uw zorgvraag met u te bespreken. Samen maakt u afspraken over de invulling van de ondersteuning.

Wij spreken met u af wanneer een medewerker van ons naar u toe komt. Altijd een vertrouwd gezicht, want we zorgen ervoor dat zo veel mogelijk dezelfde medewerker langskomt.

Hulp bij het huishouden aanvragen?
Wilt u hulp bij het huishouden ontvangen van STMG? Of wilt u meer informatie over de aanvraagprocedure en het aanvragen van een indicatie? U vindt het bij Aanvraagprocedure Hulp bij het huishouden.

Direct telefonisch contact met STMG Hulp bij het huishouden op (026) 376 25 00.

STMG levert Hulp bij het huishouden in de gemeenten Arnhem, Buren, Doesburg, Doetinchem, Lingewaard, Neder-Betuwe, Nijmegen, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal en Tiel.

Wat wij voor u kunnen doen is afhankelijk van uw indicatie en uw persoonlijke omstandigheden. Hierover maken we samen met u afspraken.