Zorg bij u thuis | Verpleging

Verpleging bij u thuis

Het kan zijn dat u verpleegkundige zorg thuis nodig heeft. Bijvoorbeeld voor een wond, een chronische ziekte of na een ziekenhuisopname. Onze ziekenverzorgenden en wijkverpleegkundigen die met elkaar werken in een wijkteam, kunnen u helpen als het gaat om het verzorgen en verbinden van een wond, het toedienen van medicijnen en andere verzorgende en verpleegkundige handelingen bij u thuis.

Wij komen zo vaak als nodig is bij u thuis. Soms is één keer per dag voldoende. Bij een ander komen we meerdere keren per dag. En als het nodig is komen we ook ’s avonds, ‘s nachts en in het weekend. Verpleegkundige zorg stemmen wij altijd af met u, uw huisarts of uw specialist.

Bij STMG is het mogelijk om naast de reguliere verpleegkundige zorg ookhoogwaardig gekwalificeerde zorg te ontvangen. Hiervoor zijn speciale teams van wijkverpleegkundigen die in samenwerking met de wijkteams hoogwaardige specialistische zorg kunnen leveren die tot voor kort alleen maar mogelijk was in het ziekenhuis:
 


Verpleging aanvragen?
Meer informatie over het aanvragen van verpleging vindt u bij Aanvraagprocedure verpleging.

STMG levert verpleging in de gemeenten Arnhem, Doesburg, Doetinchem (alleen Wehl), Duiven, Montferland, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar.