Over STMG | Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden STMG

Sinds 1 januari 2011 maakt STMG gebruik van nieuwe leveringsvoorwaarden. Deze nieuwe voorwaarden zijn bedoeld om uw belangen te beschermen en uw rechten en plichten goed te regelen. Uiteraard zijn ook onze rechten en plichten bevestigd in deze nieuwe leveringsvoorwaarden. De nieuwe leverings-voorwaarden gelden voor de verzorging, verpleging en eventuele personenalarmering die u van STMG ontvangt.

Voorheen gebruikten STMG en andere zorgaanbieders, die lid zijn van de branchevereniging Actiz of BTN, allemaal verschillende leveringsvoorwaarden. Vanaf 1 januari 2011 bieden deze zorgaanbieders allemaal dezelfde leveringsvoorwaarden aan.

Deze nieuwe leveringsvoorwaarden zijn bovendien in landelijke samenwerking met consumenten- en cliŽntenorganisaties tot stand gekomen. Namelijk met goedkeuring van de Consumentenbond, LOC Zeggenschap in Zorg en Nederlandse PatiŽnten Consumenten Federatie. De samenwerking met deze partijen bevestigt des te meer dat STMG u als cliŽnt centraal stelt.

Download bijgevoegd document voor een volledig overzicht van de Algemene Leveringsvoorwaarden. U kunt deze leveringsvoorwaarden ook per post thuisgestuurd krijgen. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze Klantenservice op telefoonnummer 088-45 60 900.

Voor deelname aan de cursussen en voorlichtingsbijeenkomsten gelden aanvullende leveringsvoorwaarden. Bij inschrijving geeft u aan akkoord te gaan met deze aanvullingen.


 
Het te downloaden document is een pdf. Hiervoor heeft u het programma Acrobat Reader nodig. Als u dit programma niet heeft, kunt u het hieronder gratis downloaden.