Nieuws | Persberichten

STMG breidt haar diensten uit in de gemeenten Rheden en Rozendaal

14.03.2013

Onlangs heeft STMG het Maatschappelijk Werk en Sociaal Raadsliedenwerk in de gemeenten Rheden en Rozendaal overgenomen van het failliete Carion.

STMG heeft de aanbesteding gekregen vanuit de gemeente Rheden en voert het Maatschappelijk Werk en Sociaal Raadsliedenwerk uit in deze gemeente. Naast dit geweldige nieuws heeft ook de gemeente Rozendaal aan STMG gedacht en haar gevraagd om de diensten Maatschappelijk Werk en Sociaal Raadsliedenwerk te verzorgen.

Deze overname van diensten is in beide gemeenten in gang gezet. STMG heeft de medewerkers van Carion in dienst genomen, zodat de hulpverlening aan bestaande cliŽnten door kan blijven gaan. Met ingang van 18 maart zijn de maatschappelijk werkers van STMG te vinden in de bibliotheek Veluwezoom aan het Ericaplein 5-7 in Dieren.

STMG begrijpt dat deze overgang voor mogelijke onduidelijkheid zorgt onder bestaande cliŽnten. Zij doet er alles aan om dit te beperken.

Nieuwe cliŽnten kunnen voor hulp terecht via het centrale nummer van STMG: (026) 376 22 22. Voor algemene informatie over Maatschappelijk Werk en Sociaal Raadsliedenwerk klikt u hier. Via het aanvraagformulier kunt u hulp aanvragen.


nieuwslijst