Nieuws | Nieuwsarchief

Nieuwe erkenning als MBO leerbedrijf

STMG heeft recent weer de officiŽle erkenning ontvangen als Leerbedrijf voor het MBO. Deze erkenning ontvingen we van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) voor 4 jaar.

Met deze erkenning kan STMG ook de komende 4 jaar weer een stagebedrijf zijn voor studenten op het MBO. En dat zijn we met trots en plezier!

[meer...]

Vebego: jaarverslag 2018 en inclusief werkgeverschap

Jaarverslag 2018
STMG is een dochteronderneming van Vebego. Vebego heeft deze week het jaarverslag over 2018 gepubliceerd. U kunt het verslag online lezen. Het jaarverslag is gepubliceerd in het Nederlands, Duits en Frans. Meer weten? Kijk op: https://2018.vebegojaarverslag.com

Inclusief werkgeverschap

Vebego is de grootste inclusieve werkgever van Nederland. Het familiebedrijf – dat ruim 4.000 mensen met een ‘afstand tot de arbeidsmarkt’ in dienst heeft en ervoor zorgt dat al haar 36.000 medewerkers hun werk als betekenisvol ervaren – bewijst dat je ook als g...

[meer...]

Acht zorgorganisaties bieden ‘s nachts niet uitstelbare zorg thuis

Vanaf 31 augustus 23.00 uur is het voor alle 440.000 inwoners in Arnhem en omgeving mogelijk om ‘s nachts niet uitstelbare zorg thuis te krijgen. Het bieden van kwalitatief goede, snelle en vakkundige nachtzorg in acute situaties lukt door een bijzondere samenwerking tussen acht zorgorganisaties. Zij werken binnenkort intensief samen in ťťn regionaal team.

In Nederland maken steeds meer mensen overdag gebruik van thuiszorg. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of bij een (langdurige) ziekte. Daarnaast zijn er steeds meer senioren die ondanks een beperking in het dagelijks leven langer thuis kunnen wonen omdat zij thuiszorg ontvangen. Deze klanten kunnen in de nacht plotsel...

[meer...]

Dag van de Mantelzorg

Op 10 november is het de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. Via allerlei lokale, regionale en landelijke initiatieven worden mantelzorgers in het zonnetje gezet. In Arnhem wordt bijvoorbeeld een lunch georganiseerd en via Greetz kun je tot 18 november mantelzorgers gratis een kaartje sturen.

Mantelzorgbeleid staat op onze agenda
Door de combinatie van een groeiende groep ouderen, de verplaatsing van zorg naar thuis ťn door de krapte op de arbeidsmarkt voor zorgprofessionals wordt van mantelzorgers steeds meer verwacht. Ondersteuning van een zorgprofessional kan daarbij belangrijk zijn. Daarom sta...

[meer...]

PREM Wijkverpleging: een dikke 8,5!

Onlangs heeft STMG aan een deel van haar cliŽnten gevraagd hoe zij de zorg van STMG ervaren. Dit hebben we gedaan aan de hand van de landelijke vragenlijst die hiervoor is opgesteld, de PREM Wijkverpleging. Wij hebben die vragenlijst aangevuld met enkele vragen van onze CliŽntenraad over mantelzorg. De antwoorden op die vragen nemen we mee in ons nieuwe mantelzorgbeleid.

Trots op de goede resultaten en onze wijkteams!

Op alle vragen scoren we een ruime voldoende en 97% van de ondervraagden zou STMG aanbevelen bij anderen. Daarnaast krijgen we een dikke 8,5 als rapportcijfer!

Een paar quotes uit de resultaten:

“STMG biedt persoonlijke aandacht en...

[meer...]

Artikel 36 tot 40 van 40
<< Eerste < Vorige 1-7 8-14 15-21 22-28 29-35 36-40 Volgende > Laatste >>