Nieuws | Nieuwsarchief

Handen ineen

De zomervakantie komt er weer aan. Voor velen een heerlijk vooruitzicht op een welverdiende vakantie. Maar het werk in de zorg moet door. Ook in de zomer moet de zorg aan cliŽnten goed georganiseerd worden zodat kwaliteit en continuÔteit in orde blijven. Ieder jaar is dit een ingewikkelde puzzel voor de zorgaanbieders.  Daarom slaan de thuiszorgaanbieders in Arnhem ook dit jaar de handen ineen. Krachten bundelen Zorgorganisaties Attent, Innoforte, Pleyade, Sensire, STMR (Santť Partners), STMG en Thuiszorg Groot Gelre (onderdeel DrieGasthuizenGroep), bundelen hun krachten en vullen deze zomer samen de zorg in voor de thuiszorgcliŽnten met complexe zorgvragen. Ook op wijkniveau...

[meer...]

Dag van de Thuiszorg 2018

Vandaag, dinsdag 25 september, is het de Dag van de Thuiszorg. Deze dag zien wij als een mooie gelegenheid om al onze medewerkers een groot compliment te geven voor het bijzondere werk dat ze verrichten. Dag in, dag uit verlenen zo’n 1200 hardwerkende medewerkers van STMG samen zorg aan 4500 klanten. Dit doen zij met grote betrokkenheid en hart voor onze klant. Zij staan altijd voor hen klaar. Wij zijn enorm trots en bedanken al onze collega’s voor hun toewijding en inzet!

[meer...]

STMG verwelkomt klanten en medewerkers Zorgkompas

STMG HbH BV neemt klanten en medewerkers van Zorgkompas in de gemeente Doetinchem per 8 oktober 2018 over. Het gaat om klanten en medewerkers binnen de dienst huishoudelijke hulp.

 

Gunning en overname

Zorgkompas heeft in de gemeente Doetinchem niet de gunning van de aanbesteding voor 2018 gekregen. Gemeente Doetinchem heeft daarop met Zorgkompas een overgangsregeling afgesproken. Dat wil zeggen dat zij gedurende het kalenderjaar 2018 de tijd hebben gekregen om de huishoudelijke zorg op een zorgvuldige man...

[meer...]

Start landelijke campagne IK ZORG

Het ministerie van VWS is op 1 november gestart met een landelijke publiekscampagne: IK ZORG. Het doel? Mensen enthousiasmeren over werken in de zorg.

In de campagne staan de persoonlijke verhalen van medewerkers in zorg en welzijn centraal. Want hun verhalen geven immers het beste beeld van het werken in onze prachtige vakgebied. Lees de verhalen, laat je inspireren en kom werken in de zorg!

Bekijk onze vacatures hier.

Meer over de campagne: https://www.ontdekdezorg.nl

[meer...]

Mantelzorg: liefdevolle zorg van onschatbare waarde

Zaterdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Graag besteden we hier aandacht aan. Want het is niet niks om mantelzorger te zijn. We delen een blog met jullie van Corrie Vroon. Corrie is lid van de CliŽntenraad van STMG en heeft mantelzorg in haar portefeuille. Zij is al een tijd mantelzorger en daarover heeft ze een prachtige blog geschreven. Mantelzorgers, jullie liefdevolle zorg is onbetaalbaar!

Mantelzorger, hoe gaat het met jou?                                       &nb...

[meer...]

Artikel 29 tot 33 van 33
<< Eerste < Vorige 1-7 8-14 15-21 22-28 29-33 Volgende > Laatste >>