Werken bij STMG | Stagiair(e) HR

Stagiair HR (standplaats Arnhem-Zuid)

 

Aangeboden: veelzijdige stageplaats vanaf september 2019

Wil jij ervaring opdoen met álle aspecten van het HR vak? Zoek je een plek waar je écht het verschil kunt maken, omdat er diverse kansen voor verbetering zijn? Als HR-stagiair bij STMG kun je aan de slag met HR-processen, HR-beleid, werving en selectie, opleidingen, personeelsadministratie, verzuim en nog veel meer! Heb je een specifieke leervraag of heb je specifieke kwaliteiten? Dat horen we graag! Samen kijken we wat het beste bij jou past en wat jij wilt leren.

 

Je komt te werken binnen een gezellig HR-team van 10 medewerkers waarvan 3 HR-medewerkers, 2 HR-adviseurs, 2 casemanagers verzuim, 1 coach, 1 opleidingscoördinator en de HR-manager.

Je wordt begeleid door de HR-manager, maar in de praktijk loop je ook met andere collega’s mee.

 

Wat ga je doen?

 • Administratieve werkzaamheden zoals het opstellen van brieven en arbeidsovereenkomsten.
 • Het beantwoorden van uiteenlopende (cao) vragen van medewerkers en managers evenals advies geven over casussen.
 • Verschillende taken omtrent de werving en selectie van nieuwe medewerkers.
 • Organiseren en bijwonen van (introductie) bijeenkomsten.
 • Het optimaliseren van processen die momenteel op de HR-afdeling lopen.
 • Je werkt mee aan lopende projecten.

Naast je dagelijkse werkzaamheden krijg je voldoende tijd om aan je schoolopdrachten te werken.

 

Jouw profiel

Ben jij een HBO of WO student in de richting van Human Resource Management? Ben jij zelfstandig en zelf startend? Heb je een flinke dosis humor, relativeringsvermogen en heb je een brede interesse waarbij je graag veel ervaring wil opdoen? Dan zouden we het leuk vinden als je ons tijdens jouw stageperiode komt versterken. We kijken uit naar jouw frisse blik.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een stage van 4 dagen in de week (32 uur).
 • Een riante stagevergoeding van € 400 bruto per maand op basis van een 32-urige werkweek.
 • Een eigen laptop en telefoon.
 • Een uitdagende en dynamische werkomgeving, met een gevarieerd team en een goede werksfeer.
 • Ruimte voor eigen initiatieven en goede ideeën.
 • Een onvergetelijke tijd!

 

Wie is STMG?

STMG is een thuiszorgorganisatie en biedt huishoudelijke hulp, thuisbegeleiding, verzorging en verpleging thuis met het doel dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

STMG werkt in een uitgestrekt gebied in regio Midden-Gelderland. STMG verzorging & verpleging bv werkt in de regio’s, Arnhem, Veluwezoom en Liemers en STMG ondersteuning thuis bv is werkzaam in de regio’s Arnhem, Overbetuwe, Nijmegen en Doetinchem. Met een kleine Backoffice ondersteunen we onze collega’s in de wijk. Afgelopen jaar hebben we de koers voor STMG uitgestippeld en voor de komende jaren en er is veel te doen op het gebied van HR. Met een vrij nieuw samengesteld team hebben we de uitdaging om de afdeling HR stevig neer te zetten en onze medewerkers optimaal te ondersteunen. Kortom: komende jaren liggen er interessante uitdagingen binnen STMG op het gebied van HR. Daar kun jij bij zijn!

 

Sollicitatieprocedure

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Bo Sturkenboom (HR Stagiair),
06-53686277. Wil je de uitdaging graag aangaan? Stuur dan jouw motivatie en CV naar solliciteren@stmg.nl. Dat mag met een brief, maar je mag je ook op andere manieren presenteren. We laten ons graag verrassen.