Werken bij STMG | Thuishulp Zetten

Wij zoeken per direct Thuishulpen!

STMG biedt huishoudelijke hulp, thuisbegeleiding, verzorging en verpleging thuis. Zo zorgen we dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Dat doen we met ruim 1.200 betrokken, verantwoordelijke en gemotiveerde medewerkers voor zo'n 4.500 klanten in een heel breed werkgebied in Gelderland.

De functie
Je verricht huishoudelijke taken, doet de was, boodschappen enz. bij mensen thuis die dit zelf niet meer kunnen. Maar het is meer. Je maakt een praatje met de cliŽnt, signaleert wanneer de cliŽnt extra hulp nodig heeft en bent de ogen en oren in het wijkteam. Het werk gaat dus verder dan alleen schoonmaken! Je krijgt zoveel mogelijk eigen, vaste cliŽnten toegewezen

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent zelfstandig, enthousiast, klantvriendelijk en sociaal.
  • Je hebt inzicht in huishoudelijk werk en enige jaren ervaring.
  • Je woont in (de omgeving van) de gemeente Overbetuwe.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Je kunt werken met de PC/Laptop. (in verband met planning en registratie)
  • Je beschikt over eigen vervoer. (fiets, scooter, auto)


Wat bieden wij?
Een zinvolle baan met vaste cliënten, dichtbij huis! Salaris en overige arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VVT. Een contract voor 7 maanden, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Ook zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en korting op je zorgverzekering middels een collectieve ziektekostenverzekering.

Word jij onze nieuwe collega?
Voor meer informatie over de vacature kan je via mail contact opnemen met de afdeling P&O, solliciteren@stmg.nl of solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet!

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.