Werken bij STMG | Stagiair(e) Communicatie

Aangeboden: veelzijdige stageplaats
Wil jij ervaring opdoen met álle aspecten van het communicatievak? Zoek je een plek waar je écht het verschil kunt maken, omdat er legio kansen voor verbetering zijn? Als stagiair Communicatie bij STMG kun je aan de slag met contentmanagement, social media, huisstijlbewaking, aansturing van leveranciers/partners tot advisering van het management en het organiseren van bijeenkomsten. Daarnaast staan in 2019 een nieuwe website en een nieuw intranet op de planning! Daar kun jij bij zijn!

 

Gezocht: stagiair(e) met lef
Is ‘niet lullen maar poetsen’ jouw motto? Draai je je hand niet om voor het schrijven van een vlotte tekst? Zit communicatie in jouw genen, maar vind je het ook leuk om met een marketingbril naar zaken te kijken? Zit je vol zelfvertrouwen en neem je óók nog een dosis humor en lef mee? Dan zouden we het leuk vinden als je ons tijdens jouw stageperiode komt versterken. We kijken uit naar jouw frisse blik.

 

Wie is STMG?
STMG is een thuiszorgorganisatie in de regio Arnhem, Veluwezoom en de Liemers. Er werken zo’n 650 collega’s in de verzorging en verpleging en 550 collega’s als hulp in de huishouding bij cliënten thuis. Met een kleine BackOffice, waar communicatie deel van uit maakt, ondersteunen we onze collega’s. De BackOffice is nu nog gevestigd in Bemmel, tussen Arnhem en Nijmegen. In februari verhuist de hoofdlocatie, naar een andere locatie in dezelfde regio. 

 

Het team
Je wordt binnen STMG begeleid door onze communicatieadviseur. Zij heeft zo’n 11 jaar ervaring in het communicatievak. Je maakt onderdeel uit van het team beleid, kwaliteit en communicatie waardoor je ook veel meekrijgt van andere vakgebieden.

 

Je ontvangt bij STMG een stagevergoeding van € 416 bruto per maand op basis van een 5-daagse werkweek (bij STMG werk je 36 uur per week).

 

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Kim de Hoog, 088 – 456 09 30. Wil je de uitdaging graag aangaan? Stuur dan jouw motivatie en CV naar solliciteren@stmg.nl. Dat mag met een brief, maar je mag je ook op andere manieren presenteren. We laten ons graag verrassen!