Werken bij STMG | Communicatieadviseur


32 uur per week, standplaats Bemmel


Werken in een sector die volop in beweging is en op een plek waar je je creativiteit volop kwijt kan? Kom werken als communicatieadviseur bij STMG!

Als communicatieadviseur bij STMG heb je een brede adviesrol in een dynamische organisatie. Je hebt een duidelijke visie op interne en externe communicatie en weet die te vertalen, uit te voeren en in te bedden in de organisatie. Je bent een echte verbinder, schakelt gemakkelijk tussen collega’s op de werkvloer, management, het netwerk en de cliŽnt.

Je houdt je bezig met alle facetten van communicatie, van strategie tot uitvoering. Je adviseert directie, management en onze wijkteams. Je bent onder andere verantwoordelijk voor contentmanagement van onze diverse interne en externe (online) kanalen. Teksten schrijven is voor jou een tweede natuur, je weet als geen ander de juiste tone of voice te pakken om je doelgroep te bereiken. Ook leid je als projectleider projecten tot een goed einde.

De werkplek
Je bent onderdeel van het team Beleid, Kwaliteit en Communicatie en werkt nauw samen met de andere twee beleidsadviseurs. Op jouw aandachtsgebied, communicatie, werk je zelfstandig. Je werkt multidisciplinair oftewel je bent een echte spin-in-het-web. Jouw brede adviesfunctie betekent dat je ook op andere beleidsterreinen kunt adviseren.

STMG wil een toonaangevende organisatie zijn in de regio en een verbindende en verwijzende rol hebben in de wijken waar we werken. We willen van toegevoegde waarde zijn in de kwaliteit van leven van onze cliŽnten. Er liggen mooie uitdagingen om die ambities waar te maken, zeker ook op het gebied van communicatie. Je komt bij ons niet om ‘op de winkel te passen’, maar om met creativiteit en ondernemerschap resultaten te boeken die bijdragen aan onze strategie. Zo kun je direct aan de slag met het ontwikkelen van een social intranet voor STMG en zet je samen met HR STMG als werkgever op de kaart.

STMG zoekt
Ben jij te typeren als een verbinder, analytisch sterk, creatief, overtuigend en zelfstandig? En heb je:
 • een afgeronde opleiding (minimaal HBO) richting communicatie;
 • minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • affiniteit met de zorg;
 • ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van communicatiebeleid;
 • ervaring met online communicatiemiddelen zoals social media, internet en intranet;
 • ervaring met en gevoel voor schrijven en redigeren van teksten;
 • ervaring met perswoordvoering;
 • kennis en ervaring op het gebied van arbeidsmarkcommunicatie is een prť.
  Dan willen we jou graag als collega!
  STMG biedt jou
  • een functie voor 32 uur per week op ons hoofdkantoor in Bemmel;
  • een mooi salaris in schaal FWG55 van de CAO VVT. In december ontvang je een eindejaarsuitkering die 7,4% bedraagt van het jaarsalaris;
  • een jaarcontract met daarna mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

  Ben jij onze nieuwe collega? Reageer dan snel en stuur voor 1 juli 2018 je motivatie en CV naar solliciteren@stmgzorg.nl. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Katja Elmendorp, 088 – 456 09 30 of katja.elmendorp@stmgzorg.nl.

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.