Werken bij STMG | Stagiair Communicatie


Aangeboden: veelzijdige stageplaats (standplaats Bemmel)

Wil jij ervaring opdoen met Šlle aspecten van het communicatievak? Zoek je een plek waar je ťcht het verschil kunt maken, omdat er legio kansen voor verbetering zijn? Als stagiair Communicatie bij STMG kun je aan de slag met contentmanagement, social media, huisstijlbewaking, aansturing van leveranciers/partners tot advisering van het management en het organiseren van bijeenkomsten. Heb je een specifieke leervraag of heb je specifieke kwaliteiten? Dat horen we graag! Samen kijken we welk takenpakket bij jou past.

Gezocht: stagiair met lef
Is ‘niet lullen maar poetsen’ jouw motto? Draai je je hand niet om voor het schrijven van een vlotte tekst? Zit communicatie in jouw genen, maar vind je het ook leuk om met een marketingbril naar zaken te kijken? En neem je ůůk nog een dosis humor en lef mee? Dan zouden we het leuk vinden als je ons tijdens jouw stageperiode komt versterken. We kijken uit naar jouw frisse blik.

Wie is STMG?
STMG is een thuiszorgorganisatie in de regio Arnhem, Veluwezoom en de Liemers. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Bemmel, tussen Arnhem en Nijmegen. Er werken zo’n 650 collega’s in de verzorging en verpleging en 550 collega’s als hulp in de huishouding bij cliŽnten thuis. Met een kleine BackOffice ondersteunen we onze collega’s. Afgelopen zomer hebben we de koers voor STMG uitgestippeld voor de komende jaren. De volgende stap is om deze koers te vertalen naar communicatie- en marketingbeleid en alles wat daaruit voortkomt, waaronder een nieuwe website en intranet. Kortom: komende twee jaar liggen er interessante uitdagingen binnen STMG op het gebied van Communicatie. Daar kun jij bij zijn!

Het team
Je wordt binnen STMG begeleid door onze communicatieadviseur. Zij heeft zo’n 12 jaar ervaring in het communicatievak. Je maakt onderdeel uit van het team beleid, kwaliteit en communicatie waardoor je ook veel meekrijgt van andere vakgebieden. Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Katja Elmendorp, 088 – 456 09 30. Wil je de uitdaging graag aangaan? Stuur dan jouw motivatie en CV naar solliciteren@stmgzorg.nl. Dat mag met een brief, maar je mag je ook op andere manieren presenteren. We laten ons graag verrassen.