Werken bij STMG | Wij hebben mogelijkheden vanaf einde 1e leerjaar MBO-V of HBO-V en einde 2e leerjaar VIG


Kom jij flexibel en zinvol vakantiewerk doen in de zorg?
STMG heeft in de schoolvakanties werk bij jou in de buurt! Volg jij een opleiding in de zorg of heb je het diploma op zak en wil je in de vakantie geld verdienen en ervaring opdoen? Kom dan een paar weken bij ons werken. Ook als je langere tijd beschikbaar bent zijn er bij ons mogelijkheden voor jou in één van onze flexteams. Je verdient niet alleen een leuk salaris, je kunt ook vaardigheden die je tijdens jouw studie hebt geleerd in de praktijk brengen onder deskundige begeleiding van één van onze medewerkers.

Wie zijn wij?
STMG is een thuiszorgorganisatie met ambitie. Wij bieden met 700 enthousiaste collega’s verzorging en verpleging bij onze klanten thuis. Dat doen we in de regio’s Arnhem, Veluwezoom en de Liemers, 7 dagen in de week.

Wat ga je doen als vakantiekracht?
Als vakantiekracht werk je als medewerker verzorging, wijkziekenverzorgende of verpleegkundige in de wijk en ben je mede verantwoordelijk voor het verlenen van de zorg volgens het zorgplan en de dagkaart die je in het zorgdossier bij de cliënt thuis vindt. Wij leveren zorg tussen 7:00 en 23:00 uur in ochtend -, middag- en avonddiensten die ongeveer vier uur duren. Via een planningsmodule krijg je inzicht in de openstaande diensten die er zijn in jouw eigen regio. Als je een dienst wilt werken, kun je je daar via de planningsmodule voor inschrijven. Zo bepaal je zelf wanneer, hoeveel en in welk team je werkt. Er zijn ruime mogelijkheden bij verschillende teams in de regio’s Arnhem, Veluwezoom en de Liemers.

De functie-eisen
Om als medewerker verzorging aan de slag te gaan zit je in het einde 2e jaar VIG of in het einde van het 1e jaar MBO-V of HBO-V. Wil je aan de slag als wijkziekenverzorgende, dan zit je aan het einde van het 3e jaar MBO-V of einde 2e jaar HBO-V. Als verpleegkundige in de wijk zit je in het laatste leerjaar HBO-V. In alle gevallen beschikken we graag over een verklaring ‘behaald onderwijs’ dat wordt afgegeven door examenbureau van de opleiding.

Wat bieden wij?
  • Een salaris conform de CAO VVT, vanaf € 10,74 (medewerker verzorging), € 11,92 (wijkziekenverzorgende) en € 14,37 (verpleegkundige in de wijk).
  • Een flexibele werkweek met dag-, avond- en weekenddiensten, waarbij je zelf aan kunt geven welke diensten je wilt werken.
  • Een flexibel, tijdelijk contract voor de vakantieperiode (maximaal 6 weken) of een contract voor de duur van 1 jaar in één van onze flexteams (hierbij bestaat de mogelijkheid voor verlenging).

Heb je vragen of wil je solliciteren?
Wil je meer weten of laten weten dat je interesse hebt? Stuur ons een berichtje via Facebook (www.facebook.com/stmgzorg) met je contactgegevens! Dan nemen we contact met je op. Je kunt ook contact opnemen met één van onze HR collega's via 088-4560907. Direct solliciteren kan ook via solliciteren@stmg.nl