Werken bij STMG | Regiomanager thuiszorg

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een Regiomanager thuiszorg: ben jij een energieke, gedreven verbinder?

Wie is STMG?
STMG biedt huishoudelijke hulp, thuisbegeleiding, verzorging en verpleging thuis. Wij willen dat klanten de regie over hun eigen leven zo goed mogelijk kunnen blijven voeren en zelfstandig invulling kunnen geven aan hun bestaan. Bij STMG voegen we waarde toe aan de kwaliteit van het leven van onze klant. Dat doen we vanuit onze professionaliteit en met de behoeften en beleving van onze klant als vertrekpunt. Onze klant verdient zorg en ondersteuning waarin onze medewerkers het geluk en welzijn van de klant een plek geven. Zo leveren onze medewerkers met hun ervaring en bekwaamheid een waardevolle bijdrage aan het leven van de klant en haar omgeving.

STMG wil een toonaangevende, onderscheidende rol vervullen in de regio vanuit openheid en transparantie. We willen een verbinder zijn in het netwerk van zorg.

Bij STMG werken betrokken en bekwame medewerkers die met passie hun werk doen. De ontwikkeling van onze medewerkers krijgt veel aandacht. Wij zetten collega’s en teams in hun kracht, omdat we erin geloven dat groei en persoonlijke ontwikkeling zorgt dat we met nog meer passie ons werk kunnen doen.

Doel van de functie
Als regiomanager thuiszorg geef je operationeel en tactisch leiding aan wijkverpleegkundigen en teams in de regio. Je zorgt er samen met je teams voor dat de gewenste doelstellingen en KPI’s worden behaald. Tevens adviseer je over het beleid van de organisatie en bereid je nieuw beleid voor dat in lijn is met onze strategische koers.

Plaats in de organisatie
Je rapporteert aan de directeur-bestuurder en maakt deel uit van het managementteam. Je geeft leiding aan teams die diensten verlenen op het gebied van verpleging, verzorging en begeleiding aan klanten in de thuissituatie.

Wat ga je doen als regiomanager thuiszorg?
Als regiomanager ben je de linker- en rechterhand van de directeur-bestuurder en stuur je op een faciliterende wijze de zelforganiserende teams aan. Je bent hiŽrarchisch en integraal verantwoordelijk voor de teams en hebt een eigen zorginhoudelijke portefeuille zoals WMO, bovenregionaal, kwaliteit en veiligheid. Het is voor jou een uitdaging om de wijkverpleegkundigen en hun teams optimaal te laten functioneren en stelt alles in het werk hen daarin te ondersteunen. Als regiomanager bewaak je de gewenste resultaten en prestatie indicatoren (KPI’s) van de teams en kun je coaches inzetten om de teams op bepaalde vakgebieden en/of vraagstukken te laten adviseren en/of ondersteunen. Je deinst er niet voor terug om proactief actie te ondernemen als een team niet optimaal zelf organiserend werkt.
Namens STMG voer je diverse afstemmingsbesprekingen met externe instellingen/instanties in het kader van samenwerking en zorgvernieuwingsprojecten. Ook draag je bij aan de positionering van STMG in de markt.
Je doet voorstellen met betrekking tot nieuw beleid van de organisatie en adviseert over de strategie op langere termijn en de benodigde investeringen. Wet- en regelgeving en externe ontwikkelingen pas je als kader voor beleidsbeslissingen toe. Je vertaalt organisatiekeuzes/-doelstellingen naar tactisch en operationeel beleid binnen de organisatie en ziet toe op de uitvoering van dat beleid. Je draagt verantwoordelijkheid voor de toegekende budgetten en legt daartoe verantwoording af aan de directeur-bestuurder.

Vereiste Opleiding, kennis & ervaring
 • Minimaal afgeronde relevante HBO-opleiding, aangevuld met een hogere managementopleiding;
 • Kennis van financiering, cultuur, processen en organisatie van zorgorganisaties;
 • Kennis van en ervaring met strategie, beleids- en managementprocessen;
 • Aantoonbaar meerjarige ervaring in een soortgelijke functie, met projectmatig werken en veranderingsprocessen is vereist;
 • Up-to-date kennis van ontwikkelingen in management en gezondheidszorg.
Persoonlijk profiel
 • Je bent een verbinder, teamspeler en communicatief vaardig met gesprekspartners op elk niveau;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel in brede zin;
 • Je bent stressbestendig, resultaat- en klantgericht;
 • Je bent in staat om snel en met beperkte gegevens juist te oordelen en dit om te zetten in concrete beslissingen;
 • Je bewaakt als leidinggevende of als projectleider de kwaliteit en voortgang van medewerkers of van projecten afgezet tegen mijlpalen en deadlines;
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
Aanbod
 • Een veelzijdige functie in een platte organisatie waar eigen initiatief en pro-activiteit t.a.v. je eigen Ťn organisatieontwikkeling wordt gewaardeerd;
 • Een uitdagende marktsector die volop in beweging is;
 • Salaris in FWG65 en overige arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Een dienstverband van 36 uur per week voor de duur van 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Flexibele werktijden.
Is je interesse gewekt en wil je solliciteren?
Herken jij je in het profiel en beschik je over de juiste kennis en ervaring? Dan gaan wij graag met jou in gesprek. Je kunt je CV voorzien van een korte motivatie mailen naar solliciteren@stmgzorg.nl. Reageren kan tot en met 31 januari a.s. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Ingrid Mocking (manager HR) via 06 –22 48 01 32.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.