Nieuws

Jaarverslag 2018

09.04.2019

Onderzoek onder cliŽnten, onze achterban, heeft uitgewezen dat u graag vaker en uitgebreider geinformeerd wil worden over het wel en wee binnen STMG, uw zorgverlener. U wilt ook meer inzicht krijgen in de rol en het werk van de CliŽntenraad, dť belangenbehartiger van u en alle cliŽnten van STMG. Wij doen dat met alle plezier.

Bent u cliŽnt van STMG? Dan ontvangt u in de komende weken het Jaarverslag 2018 CliŽntenraad STMG BV en STMG Ondersteuning Thuis BV. U kunt het verslag ook online lezen.


Wij horen graag uw reactie!

Zorgportaal Caren Zorgt
In het jaarverslag doen wij ook een oproep aan alle cliŽnten die nog geen gebruik maken van het zorgportaal Carenzorgt.nl (het elektronisch zorgdossier) om dit te gaan doen. Caren Zorgt helpt u de communicatie over uw zorgplan met uw zorgverlener en familieleden te verbreden, afstanden te overbruggen en terug te brengen tot in uw huiskamer. Vraagt u ernaar bij uw zorgverlener.

Zorgkaart Nederland

Bent u tevreden over de geleverde zorg- en/of ondersteuning/dienstverlening? Breng dan uw waardering tot uiting via Zorgkaart Nederland.

Meer informatie over Caren zorgt en Zorgkaart Nederland leest u op bladzijde 14 van het jaarverslag 2018 van de Clientenraad.
Voor uw reacties op of vragen over het Jaarverslag, zoek dan per mail of telefoon contact met een van de leden van de cliŽntenraad (zie bladzijde 15 van het Jaarverslag) of het secretariaat van de cliŽntenraad. 

Voor actuele informatie online ga naar: www.stmg.nl/clientenraad.

Voor een berichtje: clientenraad@stmg.nl of telefonisch contact: 088-4560932


nieuwslijst