Nieuws

Maak kennis met...Gerrit Gudden

22.03.2018

Ik ben Gerrit Gudden en Ik vind het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en te blijven. In mijn dorp (Westervoort) ben ik dan ook al heel lang (bestuurlijk) betrokken bij tal van verenigingen en organisaties. Maar de gezondheidszorg en alles wat daarmee annex is, heeft mijn bijzondere aandacht.

In het jaar 2015 is de thuiszorg qua verantwoordelijkheid ondergebracht bij de gemeenten. En die gemeenten zoeken vaak de goedkoopste zorgaanbieders waarbij de kwaliteit van zorg vaak ondergeschikt is. Het is daarom belangrijk dat mensen die voor een belangrijk deel van hun leven afhankelijk zijn van goede zorg thuis, goed worden vertegenwoordigd. En daar wil ik wel energie in steken. En ik meen dat ik met mijn fiscaal-juridische achtergrond en de lange ervaringen in het vrijwilligerswerk (ook bij een andere zorgaanbieder) daar wel een positieve bijdrage aan kan leveren.

Ik vind het belangrijk om bij alles wat een zorgaanbieder doet, uit te gaan van wat voor de cliŽnt het beste is. En wat het beste is, dat kunnen we alleen te weten komen middels een effectieve dialoog met die cliŽnt.

 


nieuwslijst