Nieuws

Opsplitsing STMG een feit

STMG heeft de juiste partners gevonden voor de  overdracht van activiteiten en medewerkers. De opsplitsing van STMG is hiermee een feit. Per 1 april a.s. nemen STMR en Assist ieder een deel van de overgebleven activiteiten en medewerkers over. Willem de Gooyer, bestuurder STMG: “Met deze overdracht garanderen we de continuÔteit van zorg en diensten aan cliŽnten en hebben we zoveel mogelijk werkgelegenheid zeker kunnen stellen.”

Overdracht activiteiten
De overdracht van de activiteiten zal op 1 april 2015 plaatsvinden, indien de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) en de ACM (Autoriteit Consument & Markt) hun goedkeuring hebben gegeven. De meldingen naar be...

[meer...]

Maatschappelijk Werk en Raadsliedenwerk STMG over naar STMR

ContinuÔteit van diensten en werkgelegenheid geborgd

De zorg en daarmee ook de zorgorganisaties zijn volop in verandering. Om de zorg en diensten aan haar cliŽnten te continueren en zoveel mogelijk werkgelegenheid zeker te stellen, wordt onderzocht hoe de organisatie STMG opgesplitst kan worden. De voortgang daarvan is positief.
Per 1 januari 2015 is de unit Jeugdgezondheidszorg onderdeel gaan uitmaken van GGD Gelderland-Midden en GGD Gelderland-Zuid. Per 1 maart a.s. is ook voor de unit Maatschappelijk Werk/Sociaal Raadsliedenwerk een goede oplossing gevonden.

Voor de overname van het Maatschappelijk Werk/Sociaal Raadsliedenwerk heeft STMG afspraken...

[meer...]

STMG heeft Jeugdgezondheidszorg 0-4 jaar overgedragen

Op 1 januari 2015 heeft STMG de jeugdgezondheidszorg (JGZ) voor de 0 tot 4-jarigen (consultatiebureaus) overgedragen aan GGD Gelderland-Midden en GGD Gelderland-Zuid.
Jeugdgezondheidszorg 0 tot 18 onder ťťn dak
Jeugdgezondheidszorg voor jongeren van 4 tot 18 jaar was al onderdeel van GGD Gelderland-Midden en GGD Gelderland-Zuid. Met de overdracht werd de jeugdgezondheidszorg van 0 tot 18 jaar door ťťn partij vormgegeven. Nu kan de ontwikkeling van ki...

[meer...]

Artikel 27 tot 29 van 29
<< Eerste < Vorige 1-13 14-26 27-29 Volgende > Laatste >>