Werken bij STMG

Op zoek naar betekenisvol werk? Werken bij STMG. Nét even anders.

Ben je op zoek naar een betekenisvolle baan in de thuiszorg?
STMG biedt je de ruimte en het vertrouwen om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven van onze cliënten. Inspelen op hun beleving en behoeften, daar is onze focus op gericht. Om onze ambities waar te maken, zoeken wij collega’s die het verschil kunnen maken en die het als uitdaging zien om te zorgen dat onze cliënten zo lang en goed mogelijk thuis kunnen wonen.
Dit alles doen wij in zelf organiserende wijkteams van 18 tot 22 medewerkers en onze flexteams. Gefaciliteerd door een iPad schakel je snel, is afstemming met cliënt, mantelzorger, collega of huisarts simpel geregeld en heb je altijd de meest actuele informatie op zak. Onze teams bevinden zich in de regio's Arnhem, de Liemers en Veluwezoom.

De ontwikkeling van onze medewerkers krijgt veel aandacht. Wij zetten collega’s en teams in hun kracht, omdat we erin geloven dat groei en persoonlijke ontwikkeling zorgen dat we met nog meer passie ons werk kunnen doen. Je kunt je deskundigheid onderhouden en vergroten door bij- en nascholingstrajecten en daarnaast biedt STMG voldoende doorgroeimogelijkheden.

Werken in een vast team?
Bij STMG werk je in dag-, avond- en/of weekenddiensten.
Wij verlenen thuiszorg tussen 07.00 en 23.00 uur, 7 dagen in de week.
Daarnaast verlenen wij nachtzorgmomenten en permanente nachtzorg tussen 23.00 en 07.00 uur, 7 nachten in de week.


Werken in één van onze flexteams?
Wil je jouw werk in de zorg goed kunnen combineren met een gezin, een druk sociaal leven of een andere baan en wil je zelf kunnen bepalen wanneer en hoeveel je werkt?
Dan is het werken in de flexpool jou op het lijf geschreven. In de flexpool heb je een uitdagende en afwisselende baan die nauw aansluit op de werk mogelijkheden die jouw privéleven biedt.

Ben je alleen beschikbaar in het weekend of tijdens vakantie? Ook dan ben je van harte welkom bij één van onze flexteams.

Wat bieden wij:

 • afwisselend, uitdagend werk in zelf organiserende teams;
 • flexibele werktijden;
 • zelfstandig werken in teamverband of in de flexpool;
 • passend salaris conform de CAO VVT;
 • doorgroeimogelijkheden;
 • een IPad en mobiele telefoon voor de uitvoering van je werkzaamheden;
 • pensioenregeling (PGGM);
 • inschrijving in het Kwaliteitsregister V&VN (vanaf niveau VIG);
 • korting op verzekeringen. Samenwerking met Menzis: je krijgt korting op de premie van je ziektekostenverzekering. Er is een speciale pakketpolis voor medewerkers in de zorg;
 • interne en externe scholing;
 • een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid op een verlenging voor onbepaalde tijd.

 

Klik hier voor een overzicht van alle openstaande vacatures.

 

Solliciteren?

Solliciteren kan door jouw CV en motivatie te sturen naar solliciteren@stmgzorg.nl. Ook open sollicitaties zijn van harte welkom.

 

Op zoek naar een stage of leerwerkplek?

Ben je op zoek naar een uitdagende stage of leerwerkplek, misschien past STMG dan wel bij jou.

Onze stageplaatsen beperken zich niet alleen tot zorg en welzijn, maar ook studenten van een facilitaire, administratieve, secretariële, medische of paramedische opleiding zijn van harte welkom.

Heb je vragen of wil je informatie ontvangen dan kun je terecht bij onze Praktijkopleider / Stage Coördinator Mw. Marja Rutten-Saarberg marja.rutten@stmgzorg.nl 088-4560934 of 06-51104490. Werkdagen maandag t/m donderdag.