Zorg bij u thuis | Professionele Achterwacht

Wat is Professionele Zorgachterwacht

Het kan lastig zijn om drie contactpersonen in uw directe omgeving op te geven. STMG kan uw contactpersoon zijn middels Professionele Zorgachterwacht, zolang u in ons werkgebied woont. Ook als u aangesloten bent op een ander personenalarmeringssysteem dan FocusCura.

Hoe werkt het?
Het wijkteam van STMG kan worden ingeschakeld als uw contactpersoon. Een voordeel hiervan is dat in een noodsituatie direct een deskundige hulpverlener naar u toekomt. Deze kan snel de situatie inschatten, direct acute hulp of zorg leveren en als het nodig is andere hulpverlening inschakelen zoals uw huisarts of een ambulance.

Kosten
Wanneer u de alarmunit afneemt van FocusCura via STMG betaalt u - naast de reguliere kosten voor de Personenalarmering - € 4,65* per maand voor professionele zorgachterwacht. Daarnaast wordt de tijd in rekening gebracht waarop een medewerker van STMG bij u komt en hulp verleent, € 21,00 per kwartier. U ontvangt hiervoor een factuur.


Indien u over een geldige CIZ-indicatie voor zorg van STMG beschikt dan bent u een eigen bijdrage verschuldigd die wordt geÔnd door het Centraal Administratiekantoor (CAK).

Meer informatie of direct aanmelden?
Voor meer informatie over onze Professionele Zorgachterwacht of als u zich wilt aanmelden, kunt u bellen met STMG op telefoonnummer (088) 456 09 00.

 

 

* tarief 2018