Zorg bij u thuis | Personenalarmering

Altijd hulp binnen handbereik!

Stel, u bent alleen en er gebeurt iets. Een ongelukje, u wordt plotseling ziek. Dan is het prettig als u iemand kunt waarschuwen. Met ons personenalarmeringssysteem heeft u in huis hulp binnen handbereik. Dat geeft een veilig gevoel. Want Personenalarmering is er dag en nacht.

Iemand die u hoort
Bent u aangesloten op de Personenalarmering, dan draagt u een ketting of polsband met een zendertje. Overkomt u iets, dan drukt u op de alarmknop van het zendertje. U krijgt dan direct verbinding met de alarmcentrale. Via de open spreek-luisterverbinding kunt u vertellen wat er met u aan de hand is. De centralist van de meldbank zorgt ervoor dat er direct iemand bij u komt kijken. Uitgebreide informatie over de werking van Personenalarmering vindt u bij
Hoe werkt het.

Wat kost personenalarmering?
De kosten zijn afhankelijk uw zorgverzekeraar of de gemeente waarin u woont. Zij kunnen een deel van de kosten voor u vergoeden.

Korting Ledenservice STMG
Bent u lid van de Ledenservice STMG dan ontvangt u € 1,25 korting op de huur apparatuur per maand. De korting geldt niet voor klantenmet een medische indicatie. Klik hier voor meer informatie over de Ledenservice STMG.

Meer informatie of direct aanmelden?
Voor uitgebreide informatie over ons Personenalarmeringssysteem, de Professionele Zorgachterwacht of direct aanvragen, kunt u contact opnemen met STMG BV klantenservice, e-mail pas@stmgzorg.nl of op werkdagen telefoonnummer 088-45 60 900. U kunt zich ook rechtstreeks aanmelden via het aanvraagformulier.

STMG levert Personenalarmering in de gemeenten Rheden, Dieren, Velp, de Liemers, Wehl, Renkum en een groot gedeelte van Arnhem.